in

De verpleegsters zijn geschokt. Kijk wat er in de armen van deze stervende vrouw springt! Ze barsten in tranen uit.

Rejane Chili is 49 jaar oud en leeft in Porto Alegre, Brazilië. Enkele maanden geleden ontdekte ze dat ze kanker had en de ziekte sloeg snel om in een terminale fase. Totaal verzwakt kan ze het ziekenhuis niet meer verlaten, waar ze ondertussen al verschillende weken wordt gehouden. Tijdens deze moeilijke periode, krijgt ze geregeld bezoek van familie en vrienden, maar ze klaagt veel over de afwezigheid van een heel bijzonder iemand.

Rejane is helemaal gek van haar hond Ritchie. Ze heeft voor hem gezorgd al vanaf hij een puppy was en ze verwent haar huisdier net zoveel als haar eigen zoon. Voor Rejane was het een echte marteling om niet bij hem te kunnen zijn. Bevreesd over de mogelijkheid dat ze zou sterven zonder hem gezien te hebben, vraagt ze verschillende keren dat hij haar zou mogen bezoeken. Het bewakingspersoneel van het ziekenhuis is echter tegen de aanwezigheid van huisdieren. Dit is vaak in het belang van de patiënt zelf want het gevaar op besmetting voor een patiënt met dergelijke zwakke gezondheid is bijzonder groot. Rejane is stervende, en haar gezondheid kan nauwelijks nog verslechteren door in contact te komen met een beetje extra bacteriën. Geraakt door deze laatste wens besluit de Palliatieve Zorgen Groep van het Ernesto Dornelles Hospitaal, waar ze wordt behandeld, om een uitzondering te maken en toe te staan dat de pluizige bezoeker er toch in mag.

Lees ook  Politieagenten verrassen bruid met vader-dochterdans nadat papa overlijdt tijdens de uitoefening van zijn beroep.

Op de afgesproken dag reist Tiago, Rejanes zoon, met de hond in een taxi om zijn moeder te gaan bezoeken. Om veiligheidsredenen vindt het bezoek in een speciale kamer plaats. Maar eens Ritchie al van ver zijn baasje ziet, kan hij geen minuut wachten en rent het dier naar Rejane toe, en voor ook maar iemand kan reageren, springt hij op haar bed om haar gezicht te likken. Wat een ontroerende ontmoeting! De vrouw en de hond zijn duidelijk helemaal overmand door blijdschap. Diegenen die hen omringen, kunnen hun tranen niet bedwingen.

Lees ook  Het biggetje zou worden geslacht en de kitten ingeslapen. Maar toen het paar elkaar ontmoetten? Prachtig!

Dit prachtig moment werd gefilmd door de familie van Rejane.

Deze beelden zijn echt ontroerend! De laatste wens van Rejane was zeker ongewoon, maar het toont aan hoe gehecht we aan onze huisdieren kunnen raken. Zelfs tijdens haar laatste momenten wilde deze vrouw er zeker van zijn dat ze van haar trouwe vriend afscheid kon nemen. Als dit verhaal jouw hart ook verwarmd heeft, deel dit dan met al je vrienden. Voor zover mogelijk, zouden we altijd moeten proberen om de laatste wensen te vervullen van zij die op het punt staan om de wereld te verlaten.

Deze vrouw klaagt de ZARA aan omdat ze DIT vond in haar nieuwe kledingstuk.. Bah wat vies!

Moeder wil haar 7-jarige zoon laten opensnijden, de reden waarom doet me huilen.