in

De toerist ziet de voeten van de 14-jarige straatjongen en blijft stokstijf staan. Nadat hij met hem klaar is, kan de jongen niet…

Kris Carroll is als toerist onderweg in de Filipijnse hoofdstad Manila. Als hij een luxe-winkelcentrum wil binnengaan, ziet hij aan de ingang een straatjongen. De 14-jarige probeert er bloemen aan de bezoekers te verkopen, die hem echter allemaal negeren en zich verder haasten. Kris kijkt naar de voeten van de jongen en ziet dat hij ondanks alle gevaren van de straat op blote voeten loopt.

Lees ook  Sylvie Meis krijgt veel kritiek op déze bikini foto en dit is waarom

De vakantieganger kan gewoon niet verder lopen. Hij blijft staan en vraagt of de jongen een nieuw paar schoenen wil. De jongen weet niet wat hem overkomt, maar stemt natuurlijk met plezier in.

Kris neemt de jongen mee naar de schoenwinkel, waar de veertienjarige jongen een nieuw paar schoenen krijgt. De jongen bedankt de toerist onophoudelijk, maar de reiziger antwoordt dat hij gewoon wilde helpen.

Lees ook  Criminelen zetten prijs op hoofd politiehond

Niet alleen de straatjongen is ontroerd door dit mooie gebaar: De verkopers van de winkel maakten foto’s van het gebaar en plaatsten ze op Facebook. De stralende glimlach van de jongen is voor Kris de beste dank.

DEEL dit prachtige gebaar met je vrienden!

KINDERAFDELING HEMA WORDT GENDERNEUTRAAL: GEEN ‘JONGEN’ EN ‘MEISJE’ MEER OP LABELS

Mama komt thuis en ziet enorme blaren op de voetjes van de baby. Dan ontdekt ze het duistere geheim van de babysitter