in

De straathond had nog nooit liefde gevoeld. Als ze hem voor de eerste keer strelen? Kippenvel!

Veel geredde honden die hun hele leven niets anders dan misbruik en mishandeling hebben gekend, zijn toch nog in staat om liefde te tonen – maar aanvankelijk zijn ze gewoon bang om mensen te vertrouwen en hun ware, prachtige aard te laten zien.

Benji is zo een van die vele honden. Omdat hij zijn hele leven dakloos was geweest, wist hij niet hoe te reageren toen de redders hem voor de eerste keer streelden. Benji is zo angstig dat ze hem met een touw moeten zien te vangen. Nog hartverscheurender is de aanblik hoe hij er aanvankelijk uitzag.

Lees ook  Politie zet zoektocht zwangere Sumanta Bansi (23) voort

Zijn vacht was smerig en zat vol parasieten. Benji moest helemaal geschoren worden. Nu moest het moeilijkste nog komen: een nieuwe liefdevolle thuis vinden voor Benji. Lisa Chiarelli, een vrijwilligster van het asiel, nam Benji mee naar huis en stelde hem voor aan Frankie en Lola, twee andere geredde honden. Het duurde tien dagen voor Benji een beetje uit zijn schulp begon te komen, maar het einde van de video is ronduit hartverwarmend!

Lees ook  Ook 90-jarige man uit Eindhoven slachtoffer nepbloedprikkers: bloed weg, geld weg

DEEL deze prachtige redding met je vrienden op Facebook!

Tienerzoon wordt geweigerd voor de dans op het schoolbal. Maar als een vreemde opduikt, kan mama zich niet meer goed houden

Agent wandelt gevangenis binnen met een hond. Kijk nu de reactie van de puppy wanneer hij DEZE gevangene ziet.