in

De staredown van Harrie en Danicio is érg uit de hand gelopen

Harrie en Danicio staan binnenkort tegenover elkaar in de ring tijdens Boxing Influencers. Voorafgaand is er altijd een staredown, het moment waarop de tegenstanders elkaar diep in de ogen kijken. Het doel is om elkaar dan ‘mentaal uit te schakelen’, maar bij Harrie en Danicio bleef het niet bij alléén mentaal.

Harrie en Danicio in gevecht bij de staredown
De staredown van Harrie en Danicio eindigde namelijk in een fiks gevecht. Dat komt omdat Danicio besloot Harrie een kopstoot te geven, waarop Harrie uithaalt en Danicio een klap geeft. Klinkt heftig – en dat was het ook.

Lees ook  Laura van “Het Kleine Huis op de Prairie” verdween compleet. Dit is hoe ze er vandaag uitziet.

Rumag zette beelden van de vechtpartij tussen Harrie en Danicio online.

Het gevecht
26 oktober is het zover: dan staan Harrie en Danicio tegenover elkaar in de ring. Wij kunnen nu al niet wachten, want dit belooft een serieuze wedstrijd te worden. Harrie én Danicio hebben namelijk beide al ervaring in de boksring, wat betekent dat deze twee dus echt aan elkaar gewaagd zijn.

Lees ook  Tijd voor een diashowtje: De strakke truitjes van Dionne Stax in een handig overzicht

De wedstrijd vindt plaats op 26 oktober en wordt dit jaar niet live uitgezonden op Youtube. Dat was vorig jaar, toen Temptation Islands Alex en Niels het tegen elkaar opnamen in de ring, nog wél het geval. Wil je deze superspannende wedstrijd toch zien? Dan kun je een kaartje kopen via Ticketmaster of bij Primera-winkels.

Moeder adopteert verlaten meisje maar blijkt het biologische zusje van haar al geadopteerde zoon te zijn

De 54-jarige Mason vindt zijn vriendin te knap voor hem, wat denk jij…