in

De schildpadden uit ‘Rocky’ leven nog en wonen gewoon bij Sylvester Stallone.

In de loop der jaren hebben we al heel wat dieren in films zien passeren. Vaak krijgen ze niet zoveel aandacht als de menselijke acteurs en even dikwijls vragen we ons af hoe het nu met hen gesteld is.

Wanneer het gaat om oudere films, is het antwoord niet altijd even vrolijk. Honden en katten hebben immers een veel kortere levensduur dan mensen.

Maar filmfans waren geschokt toen ze onlangs leerden dat twee dierlijke acteurs uit een decenniaoude film nog altijd in leven zijn. Het gaat om Cuff en Link, de schildpadden die bij Rocky woonden.

Anders dan andere filmdieren stalen Cuff en Link de show niet en deden ze geen trucjes, maar toch lieten ze een blijvende impact achter.

Lees ook  Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Ze waren de schildpadden die Rocky in zijn flat hield en ze maken deel uit van een iconische scène waarin Rocky hen tijdens hun eerste date toont aan Adrian (die de schildpadden aan hem verkocht).

Dit is best een verwezenlijking: hoeveel schildpadden kunnen zeggen dat ze in een blockbuster meespeelden?

Maar Rocky kwam meer dan 40 jaar geleden uit. Hoewel de meeste acteurs nog leven, is het aannemelijk te veronderstellen dat de dieren niet meer leven.

Butkus, de hond van Sylvester Stallone die meespeelde in de eerste twee Rocky-films, overleed in 1981.

Maar Cuff en Link zijn nog springlevend … en meer dan dat, ze wonen gewoon bij hun menselijke collega-acteur.

Lees ook  10 dingen die mensen met de ziekte van Alzheimer willen dat je weet

Onlangs deelde Stallone op Instagram een post waarin de schildpadden te zien zijn. De fans waren geschokt.

Wellicht nog het meest bijzondere, is dat de schildpadden nog altijd acteren … en nog altijd deel uitmaken van de Rocky franchise.

De schildpadden herleefden in hun rol als huisdieren van Rocky in de Creed franchise, inclusief Creed II van vorig jaar.

Na al zijn legendarische kampen is het mooi om te zien dat Rocky nu een grote tank voor hen kon kopen.

Dit is echt een leuk weetje voor de quizfans of de klassieke sportfilmfanaten, en fijn om te weten dat Rocky hemzelf nog altijd zo goed voor de schildpadden zorgt!

Verleidster klapt uit de school over bizarre omstandigheden in Temptation Island VIPS

Hoge Raad: Rookruimtes in horeca definitief verboden