in

De rijke man zoekt zijn geliefde hond in het slachthuis. Wat hij daar ziet, zal hem uiteindelijk al zijn geld kosten.

Wang Yan is een jonge man uit de stad Gelong in China. Op enkele jaren tijd heeft hij in florerende staalindustrie van zijn een land een groot kapitaal vergaard. Ondertussen heeft hij echter bijna al zijn geld aan een goed doel uitgegeven: Wang Yan helpt straathonden.

Dit wonderbaarlijke verhaal heeft echter een droevig begin: in 2012 raakte hij zijn geliefde hond kwijt. Hij probeerde alles, maar kom hem niet terugvinden. Hij zocht zelfs dag en nacht in de beruchte slachthuizen – maar allemaal tevergeefs.

Maar wat hij op deze vreselijke plaatsen onder ogen kreeg, veranderde zijn leven voorgoed. Hij besluit dat er veel te veel onschuldige dieren gewoon om hun vlees gedood worden en koopt een heel slachthuis op. Hij laat het helemaal ombouwen tot een asiel voor straathonden en redt zo in een klap 2000 honden.

Lees ook  Samantha de Jong en nieuwe vriend delen intieme foto

Yan voorziet alle dieren die hij zo gered heeft van voeding, een warm onderkomen en medicijnen. Zijn doel is om voor al deze dieren een nieuwe thuis te vinden. Zijn onderneming is een geweldig succes: van al de honden die hij redde, blijven er uiteindelijk nog slechts 215 over. Maar dit is ook een heel dure onderneming: zijn hele vermogen is ondertussen bijna helemaal opgebruikt.

Lees ook  Deze 3 meisjes die tegen kanker vechten poseren voor een foto in 2014 – zo zien ze er in 2018 uit

Nu moet hij zelf om schenkingen vragen om zijn asiel draaiende te houden. Hij neemt echter geen geld aan, zij het alleen spullen die de honden kunnen gebruiken en nodig hebben zoals eten en medicijnen.

Wat een onbaatzuchtige en geweldige persoon! Hij heeft zijn vermogen opgegeven om straathonden te redden!

DEEL deze bijzondere man met je vrienden op Facebook!

School huurt Betty de therapiehond in om de angsten van de leerlingen te verminderen.

Vrouw bevalt zonder pijnstillers van 6,3 wegende baby.