in

De politie stopt een moeder die voedsel steelt, maar ze veranderen van opinie bij het zien van haar 3 kinderen

Het is triest, maar sommige mensen zien geen andere manieren om te eten dan door te stelen. En we kunnen ons inbeelden dat het geen plezierig moment is als het zo ver is gekomen.
Wat doen we in dit geval het beste? Op 5 november deelde de politie-afdeling van Hillsborough een inspirerend verhaal op hun Facebook-pagina.

Het verhaal vond plaats op 4 november in North Carolina en veranderde het dagelijks leven van Theresa West.

“Gisteren hebben Brigadier Keith Bradshaw en Agent Candace Spragins een diefstal in de Food Lion-winkel onderzocht.”

“Ze vonden de schuldige bij haar thuis waar ze de $36 voedsel dat ze voor haar en haar kinderen had gestolen, heeft teruggegeven.”

Het is geen hebzucht, maar een noodgeval van een moeder die probeert haar kinderen te voeden.

Lees ook  Twee nonnen zwanger na missie in Afrika: Katholieke Kerk start onderzoek

In een interview met de Herald-Sun legde Theresa West haar actie uit. Ze had verschillende keren geprobeerd andere oplossingen te vinden, maar alleen met haar drie kinderen, bezweek ze uiteindelijk voor de verleiding. Maar ze verwachtte absoluut de reactie van de politie niet.

De Hillsborough politie vertelt verder:

“Hoewel de politie haar moest strafrechtelijk veroordelen voor de diefstal, namen ze het op zich om terug te gaan naar de supermarkt en $140 aan boodschappen te kopen voor haar, om zo eten te geven aan de familie in nood.”

Theresa geloofde haar ogen niet toen ze hen zag terugkomen met hun armen vol proviand. Vlees, fruit, groenten, zetmeelrijke voedingsmiddelen, zoveel dat haar familie al lang niet meer hadden gezien.

Lees ook  Oude vrouw woont in auto voor haar huis, dan realiseren de buren zich waarom ze weigert om naar binnen te gaan

Hoewel dit gebaar Theresa, haar familie en ook de mensen op internet verbaasde, leek het bijna normaal voor de lokale politie:

“Soms is het werk van de politie niet eenvoudig. Wij zijn eerst mensen voordat we politieagenten zijn. Vaker dan je denkt, tonen we mededogen voor onze gemeenschap. Dat is wat de politie van

Hillsborough bedoelt en brigadier Bradshaw en agent Spragins moeten daarvoor worden geprezen.”

Geen van beiden wilde hiervoor bekend worden, dus laat hen je waardering weten!

De agenten namen het op zich om deze moeder te helpen. Een mooi gebaar dat inderdaad de normaalste zaak in de wereld zou moeten zijn!

Pluizige pup groeit erg hard en is inmiddels uitgegroeid tot een levensechte knuffelbeer

Pasgeboren baby wil niet stoppen met huilen. Maar kijk wat er gebeurt als papa hem de vieze shirt van mama geeft.