in

De politie arresteerde de man op deze Facebook-foto nadat zijn tatoeages zijn duistere verleden hadden onthuld

De foto’s van deze oudere getatoeëerde man in Thailand zijn onlangs viraal gegaan over het net. Het bracht de politie ertoe om te reageren nadat de foto’s van de foto’s van deze 72-jarige verspreid werden. De reden waarom? Hij was al 14 jaar op de vlucht voor de politie.

De man in deze foto is de 72-jarige Shigeharu Shirai. De Guardian schrijft dat de foto’s meer dan 100.000 keer werden gedeeld en zelfs de aandacht trok van de Japanse politie.

Lees ook  Coronavirus: hoe herken je de symptomen en wat kun je doen om besmetting te voorkomen?

De tatoeages van deze man zijn het bewijs van een verleden in de Japanse gangsterwereld. Shigeharu Shirai is al sinds 2003 op de vlucht voor de Japanse autoriteiten, en hij wordt verdacht van het neerschieten van een rivaal in Japan.

Maar Shigeharu Shirai slaagde erin om vrij te blijven, tot enkele dagen geleden. Hij leefde al 14 jaar een rustig pensioenleven en was getrouwd met een Thaise vrouw. Maar op woensdag eindigde zijn pensioen toen de Thaise politie de 72-jarige in de stad Lopburi arresteerde.

Lees ook  Vrouw heeft zes jaar last van gevoel van “rollende bal” in haar buik, pas dan ontdekken artsen wat er aan de hand is

De verdachte erkende dat hij de leider was van de zus van de Yakuza, Kodokai, zo vertelt de woordvoerster van de Thaise politie, aldus de Guardian.

Shigeharu Shirai heeft echter de moord nog niet toegegeven maar werd gearresteerd omdat hij illegaal in Thailand verbleef. Hij zal nu worden overgedragen aan Japan, waar een vervolging wacht.

Agenten moeten kotsen als ze zien waar een wrede moeder haar 12-jarige zoon een jaar lang opsloot

Wanneer hij wakker wordt in het ziekenhuis, is hij vergeten dat zijn vrouw onlangs 35 kilo was afgevallen