in

De onderbroek die je scheten filtert en neutraliseert is eindelijk hier

We hebben allemaal een vriend die op de slechtst mogelijke tijd een scheetje wil laten. Maar natuurlijk is het zelden iets dat mensen expres doen, maar als je in een menigte zit en iemand een slechte laat, kun je je niet anders dan afvragen hoe iemand zo erg kan ruiken.

Soms heb je geen controle over een krachtige scheet – maar meestal is het geen probleem om die stinkende rookwolk binnen te houden. Zoek gewoon naar het dichtstbijzijnde toilet en als je er eenmaal bent – kun je al het geaccumuleerde gas loslaten.

Het Amerikaanse bedrijf Flat-D Innovations bedacht echter een wereldwijde oplossing voor al diegenen die hun scheten rondom mensen niet kunnen controleren. Effectief een manier vinden waarop ze hun scheten kunnen loslaten, maar tegelijkertijd zonder de stank en ongemakkelijkheden die daarbij komen kijken. Wij hebben soortgelijke boxershorts voor mannen en voor vrouwen gevonden.

Lees ook  Moeder laat zes kinderen alleen thuis met lichaam van dode babysitter.

Comfortabel in gebruik
Het resultaat is een gewatteerde stof die je op je ondergoed kunt plakken – en de geur van je scheten neutraliseert. Het product bevat houtskool, die volgens de website van de onderneming vaak wordt gebruikt om geuren in verschillende producten te verwijderen.

Hetis slechts 1,5 millimeter dik (of 3/64 “) en kan worden gewassen zonder de efficiëntie te verliezen. Het kan gemakkelijk onder het ondergoed of slipje worden geplaatst en moet zowel comfortabel als licht zijn.

Lees ook  Vrouw (23) ontdekt twee uur voor bevalling dat ze zwanger is: “Ik dacht dat ik gewoon was bijgekomen”

Ook al hoef je je niet te schamen voor scheten, dit bespaart je omgeving de pijn om je verteerbare ontbijt te moeten ruiken.

En dus is de enige uitdaging nu om het gas stil te houden, maar als je regelmatig de wind in het openbaar doorgeeft, heb je het vaartuig waarschijnlijk al onder de knie.

We kennen allemaal wel iemand die te veel scheten laat en veel gebruik zou maken van deze ongelooflijke uitvinding. Tag die persoon nu in het commentaargedeelte op Facebook, of deel dit artikel met je stinkende vrienden!

Vrouw toont briljante methode om hoeslaken te vouwen – haar unieke truc wordt wereldwijd geprezen

Dit bedrijf geeft 5000 euro tekengeld, solliciteren kan door whatsappje te sturen