in

De nieuwe verleidsters in Temptation Island zijn dit jaar lelijker dan ooit!

In Temptation Island gaan vier koppels een wat genoemd wordt “ultieme relatietest” aan. Dit door veertien dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van tien verleiders en verleidsters.

En dat ook nog eens op een tropisch eiland. Én er is avond na avond een open bar, er zijn dates op exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien.

De centrale vraag is of hun relatie sterk genoeg is en ze de verleidingen kunnen weerstaan. Maar, in juli 2019 werd bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van het programma zou komen.

Lees ook  Handdrogers in wc blazen stukjes uitwerpselen op je

Dit werd opgenomen tijdens de zomer van 2019. Na grensoverschrijdend gedrag in het Nederlandse realityprogramma De Villa, schortte RTL in november 2019 alle soortgelijke reality programma’s op tot nader onderzoek. VIJF verklaarde dat zij het programma niet uit hun programmatie schrappen.

Oerlelijke verleidsters in Temptation Island!
De temperaturen lopen natuurlijk hoog op met al die opgepompte gasten en geplastificeerde dames in het programma.

Lees ook  Lach jij de hele dag met je collega’s? Dan werk je veel harder en ben minder gestrest!

Daarom hebben ze besloten om geen negens en tienen meer uit te nodigen maar over te gaan naar 4-tjes en 5-minnetjes. Met zulke koppen zullen ze niet snel meer grensoverschrijdend gedrag vertonen gokken we:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kan jij de verleiding aan? (Met dank aan @vfxchrisume en @next.faces ??)

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke) op

Natuurproject van ruim een ton per ongeluk gemaaid

Poolse moordenaar die nog 20 jaar moet zitten in Rijswijk gepakt