in

De moeder wil in de winkel de kleren van haar gestorven baby teruggeven. Maar wat de verkoopster dan tegen haar zegt, doet haar in huilen uitbarsten

De zwangere Jacinta Masters uit het Australische Mount Gambier had gehoopt dat deze dag nooit zou aanbreken: ze moest naar het ziekenhuis om haar overleden, ongeboren baby ter wereld te brengen. Wat ze meemaakte toen ze haar babyspulletjes terug wilde geven, schetst ze in deze emotionele Facebookpost:

“Dit is een open brief aan Jo, de prachtige vrouw die me vandaag in de kledingwinkel bediende:

Ze kende me niet. Maar ik was deze ochtend in de winkel om een kruippakje van mijn baby terug te brengen. Er werd me verteld dat ik de spullen niet kon inleveren omdat ik de oorspronkelijke bankkaart waar ik ze mee gekocht had niet bij me had. Ik barstte in tranen uit en verklaarde dat ik de kleding absoluut nu moest inleveren: ik was onderweg naar het ziekenhuis om de doodgeboren baby in mijn buik te laten afdrijven. Ik wilde ze in geen geval terug mee naar huis nemen omdat ik die gedachte gewoon niet zou kunnen verdragen. Toen ik deze woorden uitsprak, zag ik de oprechtheid in haar ogen. Ze haalde de manager erbij en vroeg om een uitzondering te maken op het beleid zodat ik de spulletjes toch zou kunnen inwisselen.

Lees ook  Temptation Island-deelneemster Meghan siert de cover van Playboy

Toen vroeg ze me of ik al een dekentje had om de baby in te wikkelen. Dat had ik niet. Ze omhelsde me en liet me op haar schouder uithuilen. Toen nam ze me mee naar de afdeling van de dekentjes en hielp me er eentje uit te kiezen. Een hemelsblauw dekentje met witte wolkjes. Het was perfect.

Toen ik aan de kassa wilde betalen, wilde ze mijn geld niet aannemen en betaalde in plaats daarvan met haar eigen geld. Opnieuw begon ik te huilen. Woorden schoten te kort om haar op de gepaste manier te bedanken! Ik huilde de hele weg naar het ziekenhuis en zat nog een kwartier op de parking van het ziekenhuis te snikken en klampte me huilend vast aan het dekentje.

Lees ook  Funerarium laat het toe om hond afscheid te laten nemen van haar geliefde baasje

Ik ken haar niet. Maar ik wil dat ze weet hoe dankbaar ik ben voor wat ze voor mij en mijn kleine Sammy deed. Ik wil haar laten weten hoeveel troost het me heeft geboden om me aan het dekentje vast te kunnen klampen en mijn kleine jongen daar na zijn geboorte heb kunnen inwikkelen.

Dat zal ik nooit vergeten. Ze is een echte engel en ik dank haar uit de grond van mijn hart.”

DEEL deze hartverscheurende, maar tegelijk hartverwarmende brief met iedereen die je liefhebt!

De moeder wordt op schandalige wijze gekleineerd door de ambtenaar. Maar dan geeft ze iedereen het nakijken!

Huisarts geschokt omdat vrouw van 80 Anticonceptiepil nodig heeft. Ongelofelijk!