in

De moeder vraagt zich af waarom het gras rond het graf van haar 36-jarige zoon plotseling groen is. Als ze het geheim ontdekt, springen de tranen in haar ogen.

Rachel en Raymond Villasenor uit Texas verloren hun zoon Joseph op 36-jarige leeftijd in een verkeersongeluk. Als ze op een dag het graf van hun zoon gaan bezoeken staan ze versteld bij deze aanblik: de zon had het gras overal bruin geblakerd, behalve rond de grafsteen van Joseph zag het gras groen. De ouders hadden hiervoor geen enkele verklaring, totdat ze het geheim ontdekken.

Weduwnaar Jake Reissig verloor enkele jaren geleden zijn vrouw en bezoekt sindsdien elke dat het graf van zijn vrouw. De 86-jarige brengt haar elke dag vers geplukte rozen en besproeit haar begraafplaats twee keer per dag. Dan ziet hij op een dag een huilende vrouw neerknielen bij het graf van Joseph. Het was zijn zus. De oude man troost de jonge vrouw en hoort haar verhaal aan. Nadat de vrouw het kerkhof verlaten had, maakte Jake zich een mooie belofte: vanaf nu zou hij ook elke dag het graf van Joseph met water besproeien!

Lees ook  Hij zei tegen zijn vrouw dat de pitbull weg moest. Maar toen deed de pitbull dit…

Toen de ouders Rachel en Raymond dit hoorden, sloten ze de man meteen in hun hart. “Het is zo mooi dat een volstrekte onbekende daar de tijd voor maakt. Voor iemand die hij zelfs niet kende” zegt Rachel ontroerd.

DEEL dit mooie gebaar op Facebook!

Een vrouw zag iets ongelofelijk in McDonald’s en postte het op Facebook. Kippenvel!

Man hakt de oren van zijn vrouw eraf, omdat ze iets deed wat ALLE vrouwen doen, zonder dat ze daarvoor bestraft worden