in

De moeder van een dronken chauffeur lacht nadat zij een man heeft gedood – let nu op de reactie van de rechter

Mensen hebben verschillende manieren om met crises om te gaan. Sommige mensen reageren met tranen, sommige mensen raken in paniek en anderen raken zo geschrokken dat ze volledig onverwacht reageren. Lachen is echter geen reactie die rechter Qiana Lillard acceptabel vindt in haar rechtszaal.

Toen een vrouw en haar familieleden de ernst van een rechtszaak niet begrepen, liet rechter Lillard hen weten dat hun gedrag onaanvaardbaar was. En nu prijzen mensen over de hele wereld haar nadat een clip van de zaak op sociale media werd gedeeld.

In juni 2016 stapte Amanda Kosal achter het stuur nadat zij alcohol dronk. Haar roekeloze rijvaardigheid leidde ertoe dat een 31-jarige man, Jerome Zirker, zijn leven verloor. En na de tragische gebeurtenis werd Kosal gearresteerd en voor de rechter gebracht.

Lees ook  Hond neemt afscheid van zijn overleden baasje.

Tijdens het proces leken noch Kosal noch haar familieleden de ernst van de situatie te begrijpen. Hun gelach uit de achterkant van de rechtszaal trok de aandacht van rechter Lillard, die vroeg wat zo grappig was.

“Hoe kun je hier zitten op een tragisch moment als dit en lachen en lachen als iemand een familielid heeft verloren?”

Kosal’s moeder en haar vriend bleven lachen, omdat ze de situatie niet begrepen of omdat ze dachten dat ze er onderuit zouden komen. Maar rechter Lillard zei toen iets dat de glimlach recht uit hun gezicht veegde.

Lees ook  Man redt hond van verdrinkingsdood, de reactie van de hond is inmiddels meer dan negen miljoen keer gezien

‘Ik begrijp dat jullie allemaal boos zijn omdat je geliefde naar de gevangenis gaat, maar raad eens? Ze gaat naar de gevangenis vanwege de keuzes die ze heeft gemaakt, ” zei rechter Lillard voordat ze Donna, de moeder van Kosal, de gevangenis in stuurde voor 93 dagen wegens minachting voor de rechtbank.

“Uw verstorende en respectloze gedrag heeft de werkzaamheden van vandaag verstoord en u, mevrouw, gaat 93 dagen naar de gevangenis in Wayne County”, zei rechter Lillard.

Rechter Lillard voelde empathie voor de familieleden van het slachtoffer en bewees dat rechtvaardigheid de overhand heeft. Deel dit als je denkt dat ze het juiste heeft gedaan.

De man ziet het kind midden in de nacht op straat – zijn gezicht is bedekt met bloed

Humberto Tan vertelt wat hij gaat doen na vertrek bij RTL Late Night