in

De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.

Cody en Kelly Campbell vieren hun bruiloft omringd door vrienden en familie op een kleine ranch in Rancho Santa Margarita in California. Het kon niet beter zijn.

Cody is brandweerman bij de brandweer van Los Angeles. De bruid is dus in goede handen! Terwijl de rest van de gasten genieten van het feest, horen ze plotseling een gekrijs uit het publiek opstijgen. Het is de moeder van Cody die haar zoon probeert te waarschuwen dat er iets aan de hand is.

Lees ook  Zwarte tiener onthult hartverscheurende regels die zijn moeder voor hem maakte om veilig te blijven

Een van de gasten ligt te stikken. De vrouw is in paniek en heeft moeite om te ademen. Cody aarzelt geen ogenblik en schiet ter hulp. Aan de hand van de Heimlich methode kan hij het leven van de gast redden. Blijkbaar was de vrouw gestikt in een stukje vlees dat ze dankzij Cody terug kon uitspugen.

Lees ook  Zwangere vrouwen kunnen coronavirus overdragen op baby

DEEL deze held met je vrienden!

Michael leefde vrij totdat de politie onthulde dat hij al 19 jaar gezocht werd

Man houdt het verkeer tegen door de weg te blokkeren met z’n auto. Wat er zich aan de andere kant bevindt, laat me sprakeloos achter.