in

De moeder kan met haar kinderen nergens komen zonder aangestaard te worden – en dat heeft een goede reden.

Wie de familie Carles ziet, wrijft zich meteen even in de ogen. En dan nog een keertje. Want de vier dochters van de familie zijn niet zomaar eeneiige tweelingen of drielingen. Het zijn de enige eeneiige vierlingen van Engeland. De bevalling was echter geen eenvoudige aangelegenheid: de vier zussen werden tijdens een bloedstollende operatie via keizersnede ter wereld gebracht. Het risico was zowel voor de moeder als de kinderen groot.

Ellie, Georgie, Holly en Jessica lijken op elkaar als een druppel water en deden hun hele leven lang alles samen: verjaardagen, doktersbezoeken, de eerste schooldag en zoveel meer. Nu kunnen de zusjes aan hun nieuwste avontuur beginnen. Maar het was bijna nooit zover gekomen.

Want de ondertussen 11-jarige meisjes hadden een zware start in het leven, vooral dan Holly en Jessica. Ze moesten immers met hun vieren de voedingsstoffen van de placenta met elkaar delen, waardoor Holly en Jessica niet voldoende gevoed werden. Bij hun geboorte wogen ze veel te weinig en moesten ze eerst op gewicht en op krachten komen. De meisjes herstelden zich echter snel en hadden snel hun zussen ingehaald. Vandaag zijn ze niet uit elkaar te houden. Ze lijken zoveel op elkaar dat mama Julie aanvankelijk hun initialen op hun voetjes schreef om ze uit elkaar te houden.

Lees ook  4-jarige verklapt grote geheim van papa op school – dan rent lerares naar de telefoon en eist antwoorden.

Het was bovendien lang onduidelijk of de vier meisjes het wel zouden overleven, en of ze niet meteen beperking geboren zouden worden. Ondanks alle risico’s ging Julie het risico aan om de vier baby’s te houden. En met succes want de vierlingen zijn vandaag een ware sensatie in Engeland. Al toen ze vijf jaar oud waren, begonnen ze reclame te maken voor de Engelse modefirma Sainsbury’s. Maar dit is echter niet zomaar puur geldgewin. Vier meisjes van dezelfde leeftijd grootbrengen, is een zware financiële belasting. Daarom was Julie erg blij dat ze van het bedrijf een grote hoeveelheid kinderkledij kreeg.

Lees ook  Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes

De kans om een vierling te krijgen, bedraagt 1 op 64 miljoen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze voor bekijks zorgen als ze ergens opduiken. Maar ze lijken alleen uiterlijk op elkaar.

Elk meisje heeft een compleet verschillende persoonlijkheid en het ene meisje is al wat gekker dan de andere. Maar dat verhindert de ouders niet om op elk van hen erg trots te zijn.

Omdat de meisjes nu elk een eigen kledingstijl en voorkeur hebben, kan men ze wel uit elkaar houden.

Leer meer over deze bijzondere meiden in de onderstaande video en DEEL dit verhaal met je vrienden!

Jongen voelt koude grip rond zijn been. Wanneer hij naar beneden kijkt, schrikt hij zich rot

Ze liet de hond alleen bij de olifant, de vriendschap die vormde hadden ze niet verwacht