in

De moeder begint te huilen wanneer ze de gezichtskenmerken van haar pasgeboren zoontje voor het eerst kan zien

Zwanger worden is een van de mooiste dingen die je kunt meemaken. Samen met je geliefde krijg je een nieuw leven in de wereld gebracht en binnenkort wordt de familie een stukje groter.

De verwachting om een toekomstige ouder te worden is een geweldig gevoel, maar je maakt je natuurlijk ook wel zorgen. Je bent ook bezorgd dat het kindje niet op een of andere manier ziek of gewond geboren zal worden.

Voor de 46-jarige Valeka Riegel werd de geboorte van haar eerste zoontje een geweldig verhaal. Toen ze hem voor de eerste keer in haar armen hield, kon ze zijn ogen niet zien – er was een gezwel die een groot stuk van zijn gezichtje bedekte.

Valeka was natuurlijk heel geschokt – en de komende weken en maanden waren heel onzeker, zo schrijft Today.

Valeka was zich bewust van wat er zou komen na het bekijken van de eerste echo’s. Daar ontdekten de artsen dat haar ongeboren zoon een gezwel in zijn gezicht had.

Lees ook  Geert Wilders stomverbaasd na afgrijselijk nieuws over eigen poes

De jongen die als Zakary werd gedoopt, had last van ongebruikelijke hersenfracturen, die volgens Today slechts 12.200 baby’s per jaar treft in de Verenigde Staten. Na de bevalling werd alles in het werk gesteld om het leven van de jonge Zakary te redden, want hij had last met ademhalen en eten vanwege het gezwel. Mama Valeka barstte in tranen uit toen ze Zakary voor het eerst zag.

– Zijn gezicht bestond uit een groot uitsteeksel en kleine lippen. Geen ogen, geen neus of geen wimpers, “zei Valeka Riegel, volgens Today.

Zakary werd onmiddellijk getransporteerd naar een kinderziekenhuis waar meer dan 20 artsen hielpen om zijn gezicht vrij te maken. De operatie verliep zonder complicaties en uiteindelijk zag Valeka zijn mooie ogen voor de eerste keer. En dat werd een heel emotioneel moment.

Lees ook  Deze tijger reageerde heel onverwachts op de geit

– Ik huilde omdat ik niet wist dat hij zulke lange en mooie wimpers en grote bruine ogen had. Ze waren perfect, zegt ze tegen Today.

Na de enorme moeilijke start van zijn leven, kan de kleine Zakary nu kalm en veilig leven.

– De eerste paar dagen voelde hij vaak zijn gezicht en was hij elke keer verbaasd dat het gezwel er niet meer was, zo vertelt Valeka tegen Today.

Hoewel het leven ongezonde en negatieve manieren kan aannemen, is het altijd hartverscheurend om te lezen over deze positieve verhalen die iemand echt gelukkig maken, zowel in lichaam als ziel.

We willen het gezin alvast veel geluk toewensen en ook de artsen bedanken die het leven van deze kleine jongen hebben gered. Deze artsen zijn echte helden die alle eerbetoon in de wereld verdienen!

Hond rende in paniek de snelweg op, maar dan schieten deze stoere kerels hem te hulp

Eigenaar laat haar 2 paarden in de sneeuw: hun onverwachte reactie laat het hele internet lachen