in

De man zijn puppy werd acht jaar geleden gestolen, maar ze zijn eindelijk herenigd

Joshua Edwards verloor zijn rottweiler puppy genaamd Duke. De puppy was nauwelijks een jaar oud, toen hij verdween uit de tuin van Joshua. Joshua zocht overal naar zijn puppy. Het zoeken naar de puppy bleek onsuccesvol en Joshua trok de conclusie dat Duke waarschijnlijk gestolen was.

Joshua had alle hoop opgegeven dat hij zijn hond ooit weer terug zou zien. Tot hij op een dag een telefoontje kreeg van een dierenziekenhuis. Ze hadden Duke gevonden en Joshua op weten te sporen met behulp van de hond zijn microchip, schrijft Metro.

Lees ook  Koppel loog over hersentumor van zoon om geld van mensen af te troggelen.

Toen hij het nieuws hoorde, dat zijn hond die inmiddels negen jaar oud was, gevonden was op straat, begon hij natuurlijk meteen te rijden naar het dierenziekenhuis.

In de onderstaande videoclip zien we Joshua in de wachtruimte van het dierenziekenhuis zitten, wachtende op zijn lang verloren hond. De reünie die enkele momenten later volgt is erg hartverwarmend!

Lees ook  Supermarktmedewerker bespuugd door man die winkelwagen weigert

Bekijk de aandoenlijke video hieronder! Wij zaten met tranen in onze ogen toen we deze video zagen van de reünie na acht jaar.

Deze man vindt een onwaarschijnlijk detail op de achtergrond van een 18-jarige foto van zijn vrouw

Mark wil absoluut werken om voor zijn dochtertje te kunnen zorgen en klaagt dat hij maar geen werk kan vinden..