in

De man was gesteriliseerd, maar de vrouw raakt toch zwanger?

Tim en Rachel Brummel zijn een gelukkig getrouwd stel. Aangezien zij al drie kinderen hadden liet Tim zich steriliseren, maar toen gebeurde er iets bijzonders.

De man zag namelijk verschillende zwangerschapssymptomen bij zijn vrouw. Dat was wel gek, want immers was hij gesteriliseerd. Ze was echter moe, hongerig en af en toe een beetje chagrijnig.

Aangezien Tim nooit een terugkoppeling heeft gehad van het ziekenhuis, nam hij contact op met de medici. Het bleek dat de sterilisatie niet succesvol was afgerond. Dat betekende dus ook dat zij zwanger kon zijn.

Lees ook  Vrouw vertelt politie dat ze Beyoncé is nadat ze werd gearresteerd voor joyriding

Hij wilde het niet aan zijn vrouw vertellen. Daarom bedacht hij een ludieke actie om erachter te kunnen komen of zijn vrouw daadwerkelijk zwanger was. Hij haalde bewust het water van de wc, waardoor zijn niet kon doortrekken. Tim had inmiddels al een zwangerschapstest gekocht en gebruikte haar plas dat nog in het toilet lag.

Lees ook  “Slaap zacht knapperd”, ouders nemen op hartverscheurende wijze afscheid van 9 maanden oude zoontje

De test was positief. Hij maakte toen een prachtige kaart met de tekst: ‘’To my baby Mama: if you ever worried that life would be a bore, put that fear aside, you are now a mommy of four’’. De vrouw kon haar geluk niet op!

In de onderstaande video zie je de grote verrassing!

Vond je dit ook een bijzondere video? Vergeet het dan niet te delen met vrienden en familie op social media!

Pasgeboren baby heeft iets in zijn hand – wat zijn geboorte had moeten voorkomen

Hierom moet je dus niet gaan zwemmen tijdens het onweer. Wat een beelden!