in

De man vindt een dode worm in de verpakking van zijn komkommer.

Wes Metcalfe uit het Britse Dinnington is meer dan verbaasd als hij in de verpakking van zijn komkommer een dode worm aantreft. Hij schrijft dan ook prompt een klachtenbrief naar de klantendienst van de supermarkt Tesco – en die antwoorden meteen.

Geachte Tesco, gisteren kocht ik een van jullie uitstekende augurken die ik wilde gebruiken om mijn favoriete maaltijd te maken – een sandwich met komkommer. Toen ik de komkommer wilde uitpakken, ontdekte ik een worm (zie foto). Ik dacht – eindelijk komt Tesco met iets om de aanbieding van Aldi van hun bananen met gratis spinnen te kloppen.

Ik riep de kinderen meteen naar beneden om kennis te maken met hun nieuwe huisdier. We beslisten om hem William te noemen. Ons nieuw huisdier bleek echter niet meteen te antwoorden en slaperig, dus gaven we het een beetje nieuwe tijd om aan de omgeving te wennen.

24 uur later en William had nog niet bewogen. Bij nader onderzoek leek hij nogal plat en misschien wel dood. Nou, ik ben geen dierenarts maar het zou kunnen dat de strakke verpakking hem gedood heeft.

Lees ook  Jeukende tepels zijn lang niet altijd onschuldig! Dit zijn de mogelijke oorzaken!

Ik heb nu drie kinderen die erg overstuur zijn, een wormenbegrafenis en bovendien heb ik mijn smaak voor komkommers verloren die nochtans voor elke gelegenheid ideaal zijn.

Dus Tesco, probeer je hier maar eens uit te lullen?!?

De supermarkt heeft meteen een antwoord klaar:

We kunnen er helaas niet bij zijn op de begrafenis en zijn ontroostbaar. Maar ik heb een gedicht geschreven. Misschien zou u het op zijn begrafenis kunnen voorlezen?

Hoewel het leven soms komische grillen kent, kunnen we allemaal iets leren van William de worm.

Laat ons samenkomen, en terwijl we een kaars aansteken vieren we samen met William het leven.

Hij heeft zeer veel mensen verblijd, hij heeft ons allen een lach geschonken, en daarom staan we hier vandaag rond zijn graf.

William zal terugkomen, maar nu zullen we allemaal wat beter kijken voor we van een komkommer bijten.

Lees ook  Zo zag Samantha Steenwijk er vroeger uit

Innige deelneming,

Rob van de klantendienst

Wes en Tesco-werknemer Rob spelen het nog verder. Wes plaatst de begrafenis van de worm William zelfs op Facebook, terwijl Rob nog meer liedjes en verzen schreef voor ongewervelde dieren. Ongeveer 100.000 mensen volgen nu het wormverhaal op Facebook!

“Nou, Tesco-Rob … wat kan ik zeggen, de afgelopen 48 uur waren een emotionele rollercoaster. Met ups en downs, gedichten en liederen. Maar een ding is zeker … na alles wat er gebeurd is, zal ik verder komkommers blijven kopen bij Tesco. Maar denk erom: begrafenissen voor wormen kosten geld. Rob, ik vind dat je een geweldige job doet bij de klantendienst van Tesco!2

Ondertussen heeft Wes uiteraard ook een compensatie ontvangen voor zijn vergalde avondeten, maar daar was het deze man al lang niet meer om te doen!

DEEL deze komische klacht met je vrienden op Facebook!

Moeder overleden Sharleyne (8) opnieuw opgepakt

De clip van deze man en zijn hond gaat rond als een lopend vuurtje – en ik zie waarom