in

De man rijdt moederzwaan dood voor ogen van haar angstige kuikens – nu is het internet woedend

Een gruwelijke foto gaat rond op het internet en zorgt voor tal van boze reacties. Het toont een moederzwaan die is geraakt door een auto op een parkeerplaats in Den Haag, Nederland. Naast de dode zwaan staan ​​haar kleine jonge zwanen en hun vader.

Verbijsterde toeschouwers haastten zich om te helpen – terwijl de bestuurder van de auto wegrijdt van het toneel.

Getuigen zeggen dat ze een auto de zwaan zagen raken en vervolgens wegrijden. Ze namen contact op met de politie, die later probeerde de dader op te sporen.

De mannelijke zwaan laat de mensen helpen

Lees ook  Vent laat alleen maar harde scheten na een inwendig darmonderzoek

Zwanen met jonge zwanen zijn meestal agressief tegen mensen. Maar deze vaderzwaan leek te begrijpen dat de mensen daar waren om te helpen. Terwijl getuigen probeerden de moederzwaan te helpen, bleven de mannelijke zwaan en de baby’s in de buurt van hun verloren geliefde.

Helaas konden de mensen niets doen. Twintig minuten nadat de zwaan werd geraakt, stierf de moederzwaan aan haar verwondingen.

Een foto werd later op Twitter geplaatst, waar hij veel aandacht kreeg. Duizenden mensen merkten op, in verschillende bewoordingen, dat de bestuurder die vluchtte, zowel laf als onmenselijk was.

Lees ook  Nadat ze 9 miskramen had gehad, bood haar zus aan om de baby te dragen. Maar dan doen de dokters een ontdekking die ze niet kunnen geloven …

Ooggetuigen zagen de vader zwaan later weg zwemmen met zijn jonge zwanen, en ondanks de vreselijke tragedie bleef hij alleen voor zijn baby’s zorgen.

De dood van een zwaan lijkt misschien klein in deze wereld waar mensen sterven in oorlog en elke dag verhongeren. Maar tegelijkertijd zegt de manier waarop we met dieren omgaan veel over ons als mensen. Er zijn er die over een dier zouden heenrijden en het daar achterlaten om te sterven. En dan zijn er mensen die alles zouden laten vallen om te proberen en te helpen.

Welke persoon wil jij zijn?

Jongen krijgt wraak op pestkop en wordt geschorst, nu verspreidt vaders stiekeme “straf” zich als een lopend vuurtje

Moeder hoort zoon huilen van koorts en ontdekt rode bultjes: Plotseling beseft ze de fatale vergissing van de dokter