in

De kippen worden begraven in de ijskoude sneeuw, dan komt de hond plots opdagen en wordt de held van de dag

Honden kunnen ons op de meest ongewone manieren verrassen. Zo’n voorbeeld hiervan is toen een Golden Retriever twee kippen zag die vastzaten in de sneeuw.

In plaats van ze te negeren, reageerde hij onmiddellijk – en werd de held van de dag!

Honden hebben een warm hart, en zijn net zoals de mens, empathische wezens. Ze staan ook bekend voor hun geweldige luistervaardigheid, het volgen van instructies maar ook het nemen van initiatief en begrijpen wat juist en fout is.

De hond in dit verhaal bewijst dat hij over al deze vaardigheden beschikt, toen hij twee kippetjes zag die begraven werden onder een dikke pak sneeuw.

Lees ook  Het ziet er eerst uit als een normaal zwart paard, maar het is een prachtig majestueus dier!

De kippen zaten vast onder een dikke laag sneeuw met enkel hun kopjes uitstekend. Zelfs dikke sneeuw ziet er zacht uit, maar wanneer het diep is, is het makkelijk voor dieren om vast te zitten. En deze twee kippetjes konden enkel maar hun dood afwachten.

Maar dat was buiten deze superhond gerekend. Hij zou deze diertjes niet laten lijden. Toen hij ze hulpeloos vast zag zitten in de sneeuw besloot hij onmiddellijk te reageren.

Begon te graven

De hond liep recht op de kippen af en begon rond hen te graven. Hij werkte hard met zijn pootjes en probeerde de sneeuw weg te graven – en traag maar zeker begonnen de kippetjes los te komen uit de sneeuwmassa.

Lees ook  Rouwende vrouw verliest echtgenoot met wie ze 18 jaar getrouwd was. Dan krijgt ze bezoek van vreemden over zijn trouwring.

Zijn baasje stond te filmen hoe zijn viervoeter de twee pluizige kippen bevrijdde uit hun lijden. Deze prachtige hond had het voor mekaar gekregen! De kippen waren eindelijk bevrijd uit de ijskoude sneeuw, en konden terugkeren naar hun nest vol stro.

Deze lieve hond is een echte held. Voor mij toont dit opnieuw maar ’s aan wat voor een lieve harten honden eigenlijk hebben – meer dan we ons kunnen voorstellen!

Wat een prachtige daad. Deel dit artikel om de heldendaad van deze hond aan je vrienden te tonen!

Hond wordt huilend gevonden in asiel – vervolgens neemt het personeel een foto die haar leven verandert

Filmpje van orang-oetang die sigaret van bezoeker dierentuin oprookt zorgt voor veel ophef