in

De jonge verpleegster besluit een m*sbruikte baby te adopteren maar ontdekt dat ze ook een tweelingzusje heeft

Adoptieprocessen zijn meestal lang en stressvol voor adoptieouders. Maar het is een interessante optie voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen, maar dit toch zouden willen. In maart 2017 werd werd de 14 maanden oude Delilah opgenomen in het Wolfson Children’s Hospital in Jacksonville, Florida, en het meisje werd toen opgemerkt door Jess Hamm, een pediatrische intensive care-verpleegster.

Het medische team ontdekte al snel dat de baby er niet was voor iets onschuldigs. Delilah had duidelijke tekenen van verwaarlozing en m*sbruik. Ze was ondervoed, had gebroken botten en een schedelfractuur, zoals wordt gemeld door ABC News.

Lees ook  Tiener haalt driejarige op bij de kleuterschool – uren later ziet mama online het ondenkbare.

Haar meervoudige verwondingen waren duidelijk ‘niet-accidenteel’. De situatie brak het hart van het gezondheidsteam, vooral Jess Hamm, die het zwakke meisje zag worstelen om te overleven.

Toen ze haar in haar armen nam, keek het meisje haar aan en greep ze haar arm. De 30-jarige verpleegster zag maar één oplossing: ze wilde voor Delilah zorgen en haar adopteren om haar alle liefde te geven die ze verdiende.

Jess nam toen contact op met de sociale diensten en begon haar adoptiedossier op te bouwen. Ze was heel blij dat ze het meisje een thuis kon bieden. Maar toen kreeg ze informatie die alles in vraag stelde.

Lees ook  Iemand daagde deze Chinese blogger uit om zichzelf te transformeren in Mona Lisa – ze verwachtten dit toen niet

Delilah had ook een tweelingzus die ook wanhopig hulp nodig had. Jess besloot toen dat het onmogelijk was om ze te scheiden en dat de twee kleintjes haar nodig hadden. Ze vroeg toen om de tweeling te adopteren om ze te redden van een gevaarlijke situatie en hen alle liefde te geven die ze verdienen.

Deze twee engeltjes die werden m*sbruikt, kunnen nu rekenen op de aandacht, liefde en onwrikbare steun van hun nieuwe moeder. Wat een fantastische vrouw!

Vrouw vindt op vakantie een ‘versteende’ hond, helpt hem vervolgens met een ongelofelijke transformatie

Drachtige hond heeft een enorme buik, maar niemand had zoveel puppy’s verwacht bij de geboorte