in

De hondenhuid is bijna versteend, maar ondergaat net op tijd een ongelooflijke transformatie

Dieren doen veel voor ons mensen, maar soms doen wij niet genoeg voor hen. Gelukkig zijn er in de hele wereld organisaties die dieren helpen en redden, en één van hen is Animal Aid Unlimited in India. Ze zijn niet alleen goed in het redden van dieren, ze zijn ook bekwaam in het communiceren over hun werk met de wereld.

Deze video vertelt over een hond die spoedeisende hulp nodig had. Het is al snel duidelijk dat dit arme hondje was opgegeven – veel zwerfhonden rennen weg als reddingswerkers hen benaderen, maar deze schurftige hond keek nauwelijks op. Zijn huid is zwaar besmet door schurft, die zwermen vliegen aantrok. De huid was al verhard, en langzaamaan begon de hond te veranderen in iets, dat het best kan worden vergeleken met een grote grijze steen. Iemand schreef een reactie op de video, en beschreef hoe de hond eruit zag ‘als een mummie, ontdekt na duizend jaar. ”

Lees ook  Man nodigt straatkinderen uit om te eten en is verbaasd over de rekening.

Gelukkig kon de hond net op tijd worden gered, en ze werd Alice genoemd. Na zes weken van zorg door Animal Aid is ze onherkenbaar. We bedanken de organisatie voor hun harde werk, het is duidelijk nodig.

Diepbedroefde parkiet kan maar niet geloven dat zijn beste vriendje er niet meer is.

3 mannen nemen agent mee naar het bos om het te doden – dan komt politiehond in actie