in

De hond zijn reactie wanneer hij hoort dat hij geen kanker heeft is erg bijzonder

Sommigen van ons beschouwen waarschijnlijk de tijd die we met onze geliefden doorbrengen als vanzelfsprekend. We maken plannen en hebben ideeën voor de toekomst alsof onze tijd op aarde oneindig is.

Dit is echter niet het geval en daarmee wordt je op harde wijze geconfronteerd als een geliefde ziek wordt. Kanker is een van die nare ziektes. Kankersterfte is in Nederland op één na hoogste in Europa.

Veel mensen hebben wel een geliefde gehad die kanker heeft of heeft gehad. Het is een slopende ziekte. Je wenst het je ergste vijand nog niet toe. Helaas krijgen niet alleen mensen deze ziekte, zelfs onze geliefde hondenmaatjes kunnen kanker krijgen.

Lees ook  Ex-vriendje wordt in alle familiefoto’s vervangen door geliefde kat

Toen een hond genaamd Lily zich zwak begon te voelen en nog nauwelijks kon lopen, nam het baasje haar mee naar de dierenarts, schrijft Express.

De hond bleek een grote tumor te hebben bij haar milt. De tumor werd verwijderd door de dierenarts. Tumoren kunnen goedaardig en kwaadaardig zijn. Wanneer ze kwaadaardig zijn dan spreekt men meestal van kanker. Kanker kan ook uitzaaien, wat bij goedaardige tumoren niet het geval is.

Het was nog maar de vraag of de tumor van de hond goedaardig was. De tumor woog maar liefst 2,7 kilogram. De kans dat het geen kanker is, was minder dan tien procent. De dierenkliniek had al vijfentwintig jaar niet meer een geval gehad waar zo’n grote tumor goedaardig was.

Lees ook  Deze servicehonden kregen een uitstapje naar Disneyland en het deed ons opnieuw in geluk geloven.

Nadat de tests klaar waren en het resultaat binnen was, gaat het baasje het resultaat aan haar viervoeter vertellen.

“Lily. Je hebt geen kanker, nee dat heb je niet. Je bent het eerste geval in 25 jaar”, vertelt het baasje aan de hond.

De extatische hond barst dan uit in waanzinnige vreugde. De viervoeter heeft waarschijnlijk idee wat er aan de hand is, maar ze is blij dat haar baasje blij is. Een moment wat op film is gezet en zeker je dag zou opvrolijken. Bekijk het hieronder en deel het met je vrienden en familie.

Politie plaatste een foto op Facebook – deze moeder kreeg toen het angstzweet bij het zien van een eng detail

Ziekenhuis maakt monumentale vergissing – dokters voeren hersenoperatie uit bij verkeerde patiënt