in

De hond wordt achtergelaten om te sterven door zijn eigenaar – kijk goed naar zijn ogen als hij voor de 1e keer een warm bad krijgt

Het enige dat de hond Nik-Nak wilde was geliefd zijn.

Speelgoed en lekkernijen kunnen helpen om een ​​hond gelukkig te laten voelen, maar uiteindelijk draait alles om liefhebben en geliefd zijn. Toen de eigenaar van Nik-Nak hem verliet om te sterven op het kantoor van een lokale dierenarts, waren de medewerkers geschokt. De eigenaren vertelden hen dat ze hun hond wilden doden omdat hij “te moeilijk en lelijk” was.

Het is moeilijk te geloven dat zulke wrede mensen feitelijk in de wereld bestaan, maar belangrijker is dat Nik-Nak gelukkig niet langer in hun bezit is.

Lees ook  Slakkenspoor op je muur? 'Naaktslakken kruipen 's nachts door je huis'

Een fantastisch team van dierenartsen gaf Nik-Nak zijn eerste bad ooit en zorgde voor hem op de manier die hij verdiende. De hond had zweren op zijn hele gezicht en het duurde een tijdje, maar uiteindelijk begon hij beter te worden. Dierenarts Kam Nurock besloot om Nik-Nak mee naar huis te nemen en zijn pleegouder te worden.

Ze zorgde voor hem , zodat hij op een dag naar huis kon gaan naar een nieuw gezin.

Lees ook  Rachel Hazes weer op zoek naar liefde: ‘Ik ben weer aan het daten…’

Maar na een paar weken realiseerde Kam zich dat ze eindelijk de hond had gevonden waarop ze had gewacht, en dat Nik-Nak zijn eeuwige thuis al had gevonden … bij haar.

Neem een ​​kijkje op de redding van Nik Nakk hieronder.

Voel je vrij om deze geweldige video te delen als je denkt dat alle honden het verdienen om met liefde en respect behandeld te worden!

Verkeersopzichter neemt ontslag nadat de gemeente hem verbood om nog langer te high-fiven met de kinderen.

Dakloze kat wordt bijna gedood door draaideur van het ziekenhuis – dan komt arts binnen om hem te redden