in

De hond negeert zijn baasje, maar als ze sorry zegt, is zijn reactie daarop is hartstikke leuk!

We weten allemaal wel dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme en hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen: bekijk de onderstaande video.

De hond, genaamd Ralphie uit de onder staande video, is blijkbaar boos. Daarom besluit de hond om zijn baasje maar gewoon te negeren. We weten niet wat het baasje verkeerd heeft gedaan, maar Ralphie heeft er genoeg van. Het baasje vraagt aan de hond of hij boos is, maar de hond doet net alsof het hem niks kan schelen dat de vrouw wat zegt.

Lees ook  Hond vindt dode man in bos - de brute waarheid komt uit als hij zijn mond opendoet

Koppig kijkt de hond voor zich uit. Het baasje moet maar gewoon even sorry zeggen. Dat lijkt de vrouw door te hebben, en ze besluit haar ‘fout’ toe te geven en haar excuses aan Ralphie aan te bieden. Daar zat hij op te wachten. Dan geeft hij zijn baasje een dikke knuffel, erg leuk om te zien!

Lees ook  14-jarig meisje vermist na zwemtocht met vader en zusje bij Ameland

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Spannende tijden aangebroken voor Gordon; we wensen hem heel veel succes!

Geweldig nieuws: Nieuwe Amerikaanse wet maakt het een misdrijf om honden in de koude buiten te laten.