in

De hond loopt op vreemdeling af in luchthaven – dan onthult hij een hartverscheurend geheim

Ik weet niet zeker hoe het met anderen is, maar ik word meestal heel blij als je me benadert.

Natuurlijk hebben niet alle honden zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Neem bijvoorbeeld Cora; de hond die haar baasje moeder nooit verlaat.

Geen wonder dat de 23-jarige Madison Palms verrast was toen Cora onlangs op een vliegveld besloot te gaan afdwalen. En het was nog vreemder, dat de hond regelrecht naar een man ging die Madison nooit eerder had gezien, en ging zitten om door hem geaaid te worden.

Aanvankelijk was Madison in de war. Nadat ze echter met de man in kwestie had gesproken, besefte ze dat Cora intuïtiever was dan ze ooit had kunnen voorzien.

Nadat hij in de zomer van 2017 Cora in huis had genomen, wist Madison meteen dat er iets speciaals met haar aan de hand was. Cora had een idee van hoe mensen zich voelden en Madison besefte al snel dat ze perfect kon zijn als therapiehond. Met dit in gedachten begon ze haar te trainen.

Lees ook  Vrouw gevraagd om handdoek te dragen in sauna: “Kan er niet aan doen dat ik zo’n sexy lichaam heb”

Maar Cora had tot dan toe geen gemakkelijk leven gehad. Haar vorige eigenaar had haar verwaarloosd; haar nooit naar de dierenarts gebracht, ondanks het feit dat ze een veelvoud van gezondheidsproblemen had.

Gelukkig veranderde alles toen Cora naar het huis van Madison verhuisde. Vandaag is ze zo gehecht als ze maar kan zijn; ze verlaat nooit de zijde van haar eigenaren.

Dat veranderde echter allemaal in februari, toen Madison in een wachtlounge zat, met Cora, op het vliegveld. Het rare was dat Cora plotseling wegging en ging zitten bij een vreemde.

Madison kon het niet begrijpen. Had Cora deze man eerder gekend? Waarom zou de hond anders ervoor kiezen om bij hem te zitten?

De vreemdeling leek Cora’s gezelschap echter te waarderen, dus Madison besloot te vragen wie hij was. Ze praatten een tijdje en het werd duidelijk dat hij zelf een hond had gehad. Tragisch genoeg was het beestje de vorige dag heengegaan.

Lees ook  Onaardige reacties op overlijden moeder Rutte: waarom zijn mensen zo?

Madison was natuurlijk verbaasd. Ze wist dat Cora de gave had om te weten wanneer mensen troost nodig hadden, maar ze had nooit zo’n intuïtie verwacht dat ze verborgen grieven zou begrijpen. Madison wist dat de man op het vliegveld Cora’s aanwezigheid nodig had nadat hij zijn eigen hond had verloren.

Madison besloot de ontmoeting op Facebook te filmen. De clip is nu bekeken door bijna 400.000 mensen. Je kunt het hieronder bekijken:

Wat hebben we in godsnaam gedaan dat we deze planeet met honden mogen delen? We kunnen van hen blijven leren!

Als jij ook geraakt bent door dit verhaal, deel het dan zodat je vrienden kunnen zien hoe slim een ​​hond kan zijn.

Vrouw koopt ring op rommelmarkt, 30 jaar later onthult het een geheim dat haar leven verandert

Toen ouders zagen hoe vreemd hun dochtertje speelde in achtertuin, wisten ze dat er iets ernstig mis was