in

De hond en pasgeboren pups gered uit zware regenstorm

Rainbow, een dakloze pitbull leefde gedurende een poosje op straat. 3 maanden lang probeerden mensen in het gebied haar te helpen, maar ze weigerde om gepakt te worden.

Bewoners merkten waarom ze zo bang was van onbekenden toen ze beviel van een reeks pups. Maar slechts enkele uren later, trok een zware regenstorm over Californië, en moest ze schuilen in de bossen en zichzelf en haar baby’s haar beschermen voor gevaren.

De organisatie Hope For Paws (in het Nederlands betekent dit ‘Hoop voor Pootjes) besloot om tussen te komen en de hele familie proberen te redden.

Rainbow, die doorgaans erg timide is, had niet dezelfde kans om weg te rennen als andere honden, gezien ze net bevallen was van haar puppy’s. Een moeder laat namelijk haar kinderen niet achter. De medewerkers van Hope For Paws besefte dat ze nergens naar toe kon, maar probeerde wel haar vertrouwen te winnen met wat eten, ondanks de hevige regen.

Lees ook  Politie waarschuwt: zo ziet nieuwe bombrief eruit

Het duurde uren voor de reddingsploeg om Rainbow en haar pups te vinden, en het was donker tegen dat ze haar gevonden hadden.

De medewerkers speelden met Rainbow, die uitgeput was na de bevalling, en pikten na een poosje haar eerste pup op. Op het eerste zicht keek de moeder met twijfel naar wat gebeurde. Zouden ze haar pups wegnemen dan?

Een voor een werden de schattige hondjes weggehaald en in een veilige plek geplaatst. De moeder keek bezorgd toe.

Lees ook  Monique Westenberg heeft ze voor het uitkiezen

Toen alle pups in veiligheid gebracht werden, haalden ze Rainbow voorzichtig uit de struiken. Haar ogen toonden dat ze bang was, maar ze werkte niet tegen bij haar redders. Hope For Paws vervoerde vervolgens alle honden veilig naar huis. Eindelijk was Rainbow opnieuw herenigd met haar kleintjes, in een warm en veilig bed.

Ik kan me zelfs niet inbeelden wat een opluchting dit moet geweest zijn voor haar!

Bekijk de reddingsoperatie van deze schattige pups en hun moeder in onderstaande video:

Wat een prachtige en positief einde!

Geen hond of kat zou op straat moeten leven! Deel aub als jij hier ook mee akkoord bent!

3-jarig jongetje gepest voor zijn ‘vreselijke’ haar – zijn reactie breekt mijn hart

Haar benen worden geamputeerd na het gebruik van een bekend product – nu waarschuwt ze alle vrouwen hiervoor