in

De helft van onze tweeling mag weg

Daisy en Ron van Wiedeveldt zijn naarstig op zoek naar adoptieouders. De helft van hun tweeling moet weg. Wij hebben nooit om een tweeling gevraagd, legt vader Ron uit.

Met veel moeite lukte het Daisy vorig jaar om zwanger te worden. Ik schrok me kapot, toen ik hoorde dat het een tweeling was. Wij wilden één kind, niet twee, vertelt Daisy.

Lees ook  In plaats van de hulpdiensten te bellen namen “vrienden” foto van 16-jarige jongen terwijl hij op sterven lag nadat hij een fles wodka had gedronken.

Melvin en Kelvin zijn nu bijna een jaar oud. We hebben besloten om de helft van onze tweeling weg te doen, zegt Ron. We zijn dolblij met Kelvin, maar Melvin moet weg. Daar hoefden we niet lang over na te denken. Hij is duidelijk de zwakste van de twee. Altijd ziek en zo, heel vervelend.

Daisy en Ron hopen via de media in contact te komen met adoptieouders. Wij willen alleen maar het allerbeste voor Melvin. Zo raar is dat toch niet? Misschien is er een leuk stel dat hem van ons over wil nemen. We hoeven er niets voor te hebben hoor. Als hij maar snel weg is, zegt Ron.

Lees ook  Roxeanne Hazes is verliefd op deze man!

Er zijn meer ouders als Daisy en Ron. Jaarlijks worden circa 15 kinderen in Nederland afgestaan voor adoptie.

Ze hadden hem gedumpt omdat hij niet perfect was, maar nu laat hij iedereen zien waarom ze ongelijk hadden

Na fataal ongeluk: brandweer is er klaar mee en spuit water op respectloze omstanders