in

De gorilla krijgt twee nieuwe maatjes voor haar verjaardag, haar reactie is prachtig!

De gorilla genaamd Koko is wereldberoemd omdat ze via gebarentaal kan communiceren met mensen. Op deze manier is ze in staat meer dan duizend woorden van de Engelse taal te begrijpen.

Dat komt overeen met de woordenschat van een drie jarige, schrijft The Atlantic.

In 2015 was het de 44ste verjaardag van Koko. De Gorilla Foundation had een speciaal cadeau voor haar voorbereid. Koko kreeg namelijk twee kitten en het was liefde op het eerste gezicht! Nu leven de drie samen als een klein gezin. Het was echter niet de eerste keer dat Koko kattenvrienden had.

Lees ook  Moeder vecht voor haar leven in het ziekenhuis, niet wetend wat er met haar kinderen is gebeurd

In 1995 kreeg de gorilla ook al een kitten, maar deze overleed aan verwondingen op een leeftijd van zes maanden, nadat ze werd aangereden door een auto, schrijft Metro.

Francine Patterson wist Koko te redden uit een dierentuin in de Verenigde Staten via haar non-profit organisatie, de Gorilla Foundation. Sindsdien heeft ze Koko gebarentaal aangeleerd. Tot 2000 had Koko ook een gorilla maatje genaamd Micheal.

Lees ook  Volgens onderzoek vergroot een jonger zusje de kans op overgewicht

De onderstaande video is meer dan negen miljoen keer bekeken en dat snappen wij heel goed! Het is een ongelofelijk mooi moment wanneer Koko en de kitten elkaar ontmoeten. Ondanks haar sterke gorillahanden is Koko heel erg voorzichtig met de diertjes.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Céline Dion speelt een klassiek kerstlied en niemand anders kan haar versie evenaren

Deze medewerker denkt dat niemand hem ziet als hij deze gehandicapte vrouw helpt, maar een dokter filmde alles