in

De gewonde hond ligt op de rails, maar zijn maatje weigert weg te gaan als een trein komt aanrazen

Dit verhaal komt uit Oekraïne en gaat over een ongewone vriendschap tussen twee zwerfhonden: Panda en Lucy.

De twee honden zijn onafscheidbaar en ze werden vaak samen gezien als ze door de straten van de Oekraïense stad Uzjhorod liepen. Tot op een dag iets vreselijks gebeurde: Lucy werd aangereden door een auto.

Op haar laatste krachten sleepte ze zichzelf op een treinrails, niet de handigste plek natuurlijk. Maar daar lag ze en haar trouwe vriend Panda waakte over haar bij haar zijde.

De twee honden lagen voor meer dan twee dagen op de rails voordat iemand erachter kwam dat ze er lagen. Toen de dierenvriend Denis Malafajew het nieuws over de honden hoorde ging hij meteen naar de plek van het voorval om hulp te bieden.

Lees ook  Ambulancebroeder is bezig een leven te redden – dan doet een volslagen idioot het ondenkbare

“Ik kreeg een telefoontje van een vriend dat er twee zwerfhonden op de rails lagen” verteld Denis tegen The Mirror

Toen Denis op de plaats kwam waar Lucy lag, zag hij dat Lucy niet in staat was om zelf te bewegen. Het was onmogelijk om bij het teefje te komen want de hond Panda beschermde haar en begon te blaffen en agressief te doen als je in de buurt kwam.

“Ik zag een trein aankomen en was nerveus. Maar toen de honden de trein aan hoorde komen kropen ze dicht bij elkaar.” Vertelt Denis.

Denis kon allemaal toekijken terwijl de trein voorbij racete. Gelukkig waren beide honden ongedeerd. Maar het was alleen maar een kwestie van tijd voordat het fout zou gaan.

Denis wist dus dat de honden weg van de rails moeste, na lang en voorzichtig proberen lukten het om de honden van het spoor af te krijgen. Daarna werden de twee honden zo snel mogelijk naar het dierenziekenhuis gebracht.

Lees ook  Waarom zeep zo goed is in de strijd tegen coronavirus

De verwondingen van de honden vielen mee. Lucy had gelukkig geen gebroken botten en alleen maar interne bloedingen(blauwe plekken) en Panda was er zelfs met wat schrammen vanaf gekomen.

“Ik weet niet wat ik het moet noemen: liefde, instinct, loyaliteit of vriendschap” zei Denis.

Volgens The Mirror zijn de honden geadopteerd en hebben nu een baasje waar ze beide veilig bij zijn. Toch is Panda altijd bij de zijde van Lucy te vinden.

Dit verhaal bewijst maar dat honden extreem loyaal kunnen zijn. Bekijk de video erover hieronder en deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook!

Deze foetus lijkt een bubbel te blazen, maar dan kijken artsen dichterbij en ontdekken ze dat het een tumor is

Deze man geeft toe dat hij een “kakmes” gebruikt en dacht dat iedereen dit ook deed