in

De foto’s van dit model verontrusten velen, maar nu onthult ze waarom haar lichaam er zo uitziet

De 24-jarige Chessie King werkt als een model en heeft meer dan 300.000 volgers op Instragram. Volgens de Independent worstelde ze de afgelopen maanden om haar volgers te leren begrijpen dat haar beroep als model heel bijzonder is, dit omdat veel leugens verborgen zitten achter de foto’s en video’s die worden gepubliceerd.

Daarom startte ze haar eigen campagne om te laten zien hoe scheef de werkelijkheid vertrokken is, en ze deelde daarom een reeks afbeeldingen en video’s.

Het idee achter de campagne was dat haar followers zagen hoeveel photoshop en andere editors een lichaam kunnen veranderen. Chessie wilde ook de strijd tegen de sociale media aangaan omdat ze steeds meer aanvallen ontving.

Lees ook  Getuigen gezocht: Politie Eemnes treft vijf puppy's dood aan op een grasveld

Ze kreeg echter heel veel haat, want velen dachten namelijk dat haar foto’s en video’s echt waren. Duizenden followers vroegen zich af waarom ze zoveel gewicht verloor en verschillende schoonheidsoperatie had ondergaan.

Mogelijk kan het oversluiten van je hypotheek ondanks de…

Lees ook  Je kunt nu gaan kamperen en yoga doen met Alpaca’s op deze boerderij

– De respons was fenomenaal en overweldigend. Het is ongelooflijk dat zovelen mijn boodschap echt hebben begrepen, zo zegt ze tegen de Independent en vervolgt:

– De sociale media is een groot probleem en de menigte denkt dat ze overal een mening kunnen over hebben, alleen maar omdat ze achter een scherm zitten, maar ik voel me verantwoordelijk om dit probleem op zowel mijn Instagram-account te benadrukken als er in werkelijkheid over te praten.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe Chessie haar followers volledig heeft misleid.

We vinden haar geretoucheerde foto’s en video’s echt geweldig! Deel dit artikel als je hier ook mee akkoord gaat!

Mama houdt drielingen voor de eerste keer vast en is compleet verbaasd als ze naar het babymeisje in haar linkerarm kijkt.

De man die ontsnapte uit Alcatraz schreef na 50 jaar op de vlucht een brief aan de FBI