in

De familie Hazes laat zien hoe goed ze iets kunnen maken

André Hazes gaf laatst bij Jinek nog aan volop te genieten van deze tijd, omdat hij nu de kans krijgt om de ‘schade’ in te halen uit de tijd waarin hij zijn zoontje minder zag. Dit weekend stond koekjes bakken op het menu voor vader en zoon. En niet zomaar koekjes..

“Ik heb er een potje van gemaakt”, zei de zanger in de talkshow eind april. Hij mist zijn werk ontzettend, maar de rest van zijn leven is nu een 9,5 waard.

Waar de zanger vooral van geniet is quality time doorbrengen met zijn Monique en hun zoontje. Dit weekend ging de familie in de keuken aan de slag.

Lees ook  Altijd al Doutzen Kroes willen zien bouten? Grijp je kans:

Bakkunsten
Er werden koekjes gemaakt, hele speciale koekjes. Op de video die Monique op Instagram post kunnen we zien hoe André en zijn zoon hun uiterste best doen op Spidermankoekjes. En het resultaat mag er wezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op


Baby-BN’er
Het stel kiest er bewust voor om het gezicht van hun zoon niet meer op social media te zetten. André vertelt hierover aan Jinek dat zijn zoon daar last van begon te krijgen omdat mensen hem -voor de coronacrisis- in de supermarkt herkenden.

Lees ook  Haar vriendje pestte haar dagelijks om haar uiterlijk – toen plaatste ze een post op sociale media

“Dan gaven ze hem een kneepje in zijn wang. Nou dat moet je bij mij ook niet doen, dan krijg je een klets in je gezicht.

Dus dat moet je ook niet bij mijn kind doen. Ik heb altijd gezegd, ook met mijn real-life soap, ik doe het, tot hij er last van krijgt. En dat is nu.”

Deze foto toont aan dat Fajah Lourens de mooiste billen van Nederland heeft

Dat werd tijd! Er bestaat nu eindelijk koolhydraatarme friet