in

De caravan schiet los op het moment dat ze de camping uitrijden. Wat er toen gebeurde is bizar!

Veel mensen vinden dat er niks beters is dan een mooie camping vakantie. Mensen voelen zich vrij op een camping. Je kan doen wat je wilt, je heb geen stress en hoeft je even nergens druk over te maken. Je kan gewoon heerlijk genieten in alle rust.

Kamperen is een prachtige ervaring wat iedereen meegemaakt moet hebben. Echter is het rijden met een caravan niet gemakkelijk. Rijden met een caravan kan lastig zijn en vaak hobbelig.

Wat misschien nog wel erger is dan er mee rijden is het parkeren van een caravan. Tijdens het parkeren met een caravan moet je constant opletten of de caravan goed bevestigd. Anders over komt je wat deze familie overkwam.

Lees ook  Rotterdam gaat voluit voor compleet vuurwerkverbod.

Dit filmpje verscheen onlangs op Facebook en is in een razendsnel tempo al duizenden keren gedeeld en bekeken.

In het filmpje zie je hoe een beveiligingscamera filmt hoe een familie het campingterrein, La Durance in Frankrijk verlaat.

Maar wat je misschien wel zal herkennen is dat de laatste dag van vakantie vaak stress oplevert en je hoofd nog in vakantie modus zit en je dus niet zo goed oplet. En nu moet opeens van alles gebeuren. Dan kan het wel zo zijn dat je iets vergeet of iets niet goed doet.

Lees ook  Stiefvader die baby wekenlang mishandelt en benen breekt, krijgt geen gevangenisstraf

Deze familie had precies dat. Ze waren bezig met het verlaten van de camping totdat ze erachter kwamen dat ze de caravan vergeten waren vast te maken. Nu liet de caravan los toen ze weg reden. Maar wat er toen gebeurde is wel heel bizar. Zie hier beneden de beelden.

Deel deze beelden met iedereen op Facebook als je het ook bizar vindt!

1-jarige Siamese tweelingen mogen voor het eerst naar huis na succesvolle 11 uur durende scheidingsoperatie.

Ze houdt haar zieke hond stevig vast, maar dan gebeurt er iets verdrietigs!!