in

De bus chauffeur ziet de twee kinderen alleen over straat lopen, ze snapt meteen dat er iets goed mis is

Het was een normale dag voor de buschauffeur Jeannie Mitchell, maar toen zag ze plotseling twee kinderen helemaal alleen lopen over straat zonder volwassene in de buurt.

Het kleine meisje was ongeveer vijf jaar oud en was samen met haar broer ,die niet veel ouder dan één jaar was, aan het lopen over het voetpad. De twee liepen hand in hand en zagen er verdwaald uit. Jeannie, die ook kinderen heeft, realiseerde zich meteen dat er iets aan de hand was toen ze de twee zag.

Ze stopte langs de kant met haar bus en vroeg waar de kinderen heengingen. Het meisje wees allerlei richtingen op en het was duidelijk dat de kinderen verdwaald waren. Ze wisten niet waar ze heen gingen of hoe ze terug moesten komen naar waar ze vandaan kwamen.

Lees ook  De 23-jarige Nora: een lepel in ondergoed verbergen kan het leven van jonge vrouwen redden

Jeannie zette de bus stil en ging even praten met de twee kinderen. Ze liet de kinderen weten dat ze veilig bij haar waren. Jeannie wist het gevaar van verdwaalde kinderen en nam ze mee de bus is om te voorkomen dat er iets ergs zou gebeuren. Ze nam daarna meteen contact op met de politie.

Toen de politie arriveerde namen zij het over. Ze kwamen erachter dat de twee kinderen ontsnapt waren aan hun babysitter, de boefjes! Ze waren op weg gegaan naar het huis van een familielid, maar waren de weg kwijtgeraakt. Ze namen contact op met de moeder ,die blij was om te horen dat haar kinderen in veilige handen waren.

Lees ook  Loodgieter: deze 5 dingen moet u nooit door de gootsteen spoelen

Jeannie wist precies hoe de moeder zich voelde, ze heeft namelijk zelf een soortgelijke situatie meegemaakt. Haar zoontje van 5 was ook een keer kwijtgeraakt en vermist geweest voor 12 uur voordat een man hem vond en hem naar politie had gebracht. Dat moet voor haar als een eeuwigheid hebben aangevoeld.

Gelukkig hebben beide verhalen een goed einde. Dankzij het moederlijke instinct van Jeannie zijn de twee netjes teruggebracht naar waar ze horen. Ik zou niet willen weten wat er had kunnen gebeuren als Jeannie niet had gestopt.

Hartbrekende foto van opa en kleindochter laat wrede realiteit zien van kinderkanker

Bezorgde olifanten moeder krijgt haar kleintje niet wakker, maar de verzorgers schieten te hulp