in

De blinde moeder gaat voor een echo, wat de verloskundige doet is zo ongelofelijk mooi

Hoewel blinde mensen weinig tot niets kunnen zien, beschikken ze over unieke zintuiglijke ervaringen en indrukken die hen in staat stelt om dingen te “zien” die andere mensen missen. Alle andere zintuigen zijn versterkt door de afwezigheid van zicht.

Wanneer de vier overgebleven zintuigen sterker worden, worden alle kleine dingen groter. Deze verschijning is niet zo zeldzaam als het klinkt. Blinde schilder John Bramblitt had namelijk nog nooit zijn vrouw of zoon gezien, maar hij was wel in staat om hun gezichten feilloos na te schilderen door alleen maar hun gezichten aan te raken! Dit is slechts één voorbeeld, maar het verhaal van Tatiana, de moeder uit onderstaande video, is misschien wel nog bijzonderder.

Lees ook  Ze tekent een dunne zwarte lijn op haar neus. Wat ze er vervolgens van maakt? GEWELDIG.

Voor een blinde moeder is de geur van de hand van een baby die haar neus pakt des te sterker en het plukje haar op het kleine hoofd des te zachter. In deze video maken we kennis met Tatiana, een blinde moeder die uitkijkt naar het moment dat ze eindelijk haar zoon voor de eerste keer in haar armen kan vasthouden. Omdat ze blind is, is Tatiana echter niet in staat om haar baby te zien groeien in haar baarmoeder op de echo.

Daarop besloot Huggies haar iets heel bijzonders te geven. Toen ik zag wat het was en hoe ze reageerde, kreeg ik tranen in mijn ogen. De schoonheid van het moederschap komt in verschillende vormen en dat van Tatiana is zeker iets bijzonders. De verloskundige heeft namelijk met behulp van de hedendaagse technologie de vorm van de ongeboren baby uitgepint.

Lees ook  Hartverscheurende foto: paard 'huilt' na verliezen veulen bij geboorte

Dit wordt mogelijk gemaakt door 3d printen.Een 3D-printer is een apparaat dat op basis van digitale “bouwtekeningen” driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Aan de hand van de echo kon ook de vorm van de baby worden uitgeprint zodat de moeder deze kon voelen.

Bekijk hieronder het schitterende moment en wees niet bang om dit moment te delen als het je hart heeft laten smelten.

Nieuwe foto’s: Mama met maatje meer parodieert glamoureuze foto’s – nu wordt ze gevierd door miljoenen mensen

Politie plaatste een foto op Facebook – deze moeder kreeg toen het angstzweet bij het zien van een eng detail