in

De beveiligingsbeambte begint te lachen als ze ziet wat het gezin heeft verstopt in de rugzak van hun zoon

Veiligheidscontroles op de luchthaven kunnen soms moeilijk zijn om door te komen, maar ze zijn ook noodzakelijk om de reis voor alle reizigers zo veilig mogelijk te maken. Soms heb je een fles water meegenomen die moet worden weggegooid, maar als je familie heeft besloten om je een poets te bakken, is de situatie misschien een beetje gênanter dan dat.

Ted Andressen uit Louisiana, VS, zou met zijn familie reizen toen hun zoon door de controle moest gaan. Hij werd toen bij de beambte geroepen want ze hadden namelijk iets in zijn tas ontdekt, maar de zoon kon niet begrijpen wat precies in zijn tas zat wat er niet thuishoorde. Maar toen de beveiligingsbeambte de tas opende, begon de familie luidop te lachen – en dit vanwege de inhoud.

Lees ook  Dít is het allerduurste huis van Nederland en het staat te koop.

Ondertussen hebben 26 miljoen mensen het fragment bekeken waar de beveiligingsbeambte eerst een onschuldig nekkussen uit zijn tas haalt en vervolgens een zak met een 30 cm lange dildo en glijmiddel uit zijn bagage haalt.

Ook de vrouw bij de veiligheidscontrole kon niet anders dan lachen.

Ted had het s*ksspeeltje in de rugzak van zijn zoon geplant om zo de controle wat leuker te maken, en hij is duidelijk in zijn opzet geslaagd. Echt hilarisch om te zien!

Lees ook  De mooiste vrouwen van het Israëlische leger - Ik ben in shock!

Op scooter rijdende gouddieven stalen gouden halssnoer van vrouw – door haar bij de nek over straat te sleuren.

Het meisje van ‘Danoontje POWERRRRR’ is inmiddels 20 jaar oud en behoorlijk goed opgedroogd: