in ,

De beste Instagram foto’s van Dee van der Zeeuw

Oke, het is lastig. Bijna elke foto van Dee van der Zeeuw is een goede foto. Je hebt van die mensen die altijd knap op een foto staan en Dee is daar zeker een van. Toch is hier een lijstje met de allerbeste foto’s die Dee ooit online heeft gezet.

Dee van der Zeeuw, is een Nederlandse zangeres, influencer en youtuber. Geboren als Demira van der Zeeuw, en vooral bekend als de vloggende ex-vriendin van Enzo Knol.

Dee was zestien toen ze begon met YouTube en heeft sinds toen veel geleerd over het internet. Voornamelijk dat je jezelf nooit hoeft te schamen voor je lichaam.

Dus deelt Dee dat trots met de wereld. En gelijk heeft ze! Het zorgt alleen wel voor een klein probleem. Met zoveel foto’s om uit te kiezen, welke is nu de beste?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)


Op zijn hondjes
Niet alleen is Dee een ontzettend mooie meid om te zien. Ze is ook nog eens een gigantische dierenvriend. Zo kan je haar op onderstaande foto zien met haar trouwe viervoeter.

Lees ook  Beginnende ziekte van Alzheimer is te herkennen aan deze symptomen

En die krijgt nog meer aandacht van Dee dan menig man in Nederland. Dee heeft een zwak voor honden en honden, net als de meeste wezens op deze aarde, hebben een zwak voor Dee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)


Bikini body
Zoals je al kon lezen is Dee erg trots op haar lichaam. Niet heel gek natuurlijk, ze doet er alles aan om er geweldig uit te blijven zien.

Haar uiterlijk is ook haar werk als model zijnde, dus ze moet wel. Voor een model is je uiterlijk toch wel een beetje je visitekaartje.

En hoewel Dee’s innerlijk ook prachtig is, valt daar wat minder makkelijk een merk aan vast te knopen voor de marketing. Dus zorgt Dee ervoor dat ze altijd haar bikinibody klaar heeft voor de volgende klus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)


Tover (F)Dee
Dee is normaal gesproken al magisch en betoverend genoeg, maar soms haalt ze net even dat extra beetje magie uit de kast. Bijvoorbeeld op dit verkleedfeestje.

Lees ook  Onderzoek: Vrouwen snurken net zo hard als mannen

Dee houdt wel van een beetje gek en is niet bang om in vol kostuum te verschijnen. Ze heeft een geweldig gevoel voor humor en is niet bang om helemaal los te gaan.

Jammer dat ze geen echte fee is, dan had je misschien nog een wens van haar gekregen. Maar ook zonder superkrachten is een nacht met Dee waarschijnlijk een magische nacht.

Mooi stukje natuur
Tja, kijk eens naar die mooie…bomen. En prachtige natuur. En wat een leuk zwembad ook. De omgeving op deze foto is wel echt prachtig.

Je moet het Dee nageven, ze is wel heel goed in het kiezen van de juiste locaties voor haar fotomomentjes.

Extra spannend
De meeste foto’s van Dee zijn al spannend genoeg, maar soms weet ze het een beetje extra spannend te maken.

Verleidelijk doet ze haar vestje net over haar schouder. Soms lijkt Dee miscchien onschuldig, maar foto’s als deze laten zien dat er een wilde kant achter de influencer zit.

Famke Louise over haar relatie: “Ik werd mishandeld om niets”

Kat wordt in Almere neergeschoten en overlijdt, politie zoekt dader