in

De beslissing van prins Harry is nu al bekend: dit geheim voor de bruiloft is nu al uitgelekt

Niemand is natuurlijk vergeten dat de Britse prins Harry gaat trouwen met de Amerikaanse actrice Meghan Markle.

En meteen begon het publiek vragen te stellen: Wanneer gaan ze trouwen? Wie zal worden uitgenodigd? Wie wordt de getuige? Ga zo maar verder.

Bij de meeste vragen blijven we nog in het ongewisse, maar een Amerikaans weekblad beweert echter te weten wie de “Best Man” of getuige wordt.

In het voorjaar van 2018 trouwen Prins Harry en zijn Meghan in het prachtige Windsor Castle, in Londen.

Lees ook  Deze man zou de video van Patricia Paay verspreid hebben

En natuurlijk beginnen mensen nu te speculeren over de details van hun trouw. En volgens US Weekly is nu al geweten wie de “Best Man” zal zijn.

Eerst werd het gerucht verspreid dat Harry een van zijn beste vrienden zou vragen om zijn getuige te zijn. Maar uiteindelijk lijkt het erop dat prins Harry een familielid zal vragen om deze taak op te pikken – namelijk zijn broer prins William, zo schrijft US Weekly.
– Harry heeft het met enkele van zijn vrienden besproken, maar uiteindelijk lijkt niemand eraan te twijfelen dat hij toch zijn broer William heeft gevraagd, zo zei een bron tegen US Weekly.

Lees ook  Vrouw loopt voorbij afgesloten dozen - dan hoort ze plotseling zachtjes gejank

En ook andere familieleden krijgen een opdracht tijdens de bruiloft. US Weekly beweert te weten dat ook de kinderen van Prins William en Kate Midleton genaamd George en Charlotte een opdracht zullen krijgen.

Wij kunnen alvast niet meer wachten om hun bruiloft op de televisie te bekijken. Het wordt zeker en vast een prachtige ceremonie! Deel dit artikel als je ook al uitkijkt naar hun bruiloft!

De hond wordt na lange tijd eindelijk geadopteerd, dan neemt haar baasje een bijzondere video op

Meisje gaat tegen een pedofiel getuigen – dan komt een motorclub de rechtszaal binnen