in

De automobilist ziet een beer op de weg – dan snapt hij waarom alle auto’s aan de kant van de weg staan

Het was een onvergetelijke belevenis toen de groep autorijders, uit de onderstaande video, twee kleine beer welpjes tegenkwamen. Ze waren aan het rijden door het “Glacier National Park” in de Amerikaanse staat Montana.

Een van de automobilisten twijfelde geen enkel moment om zijn camera erbij te pakken en het te filmen. Verderop zie je de gestopte auto’s, waarvan de inzittenden allemaal kijken naar het spelende beren duo, die zich helemaal niet bewust zijn van hun omgeving.

Lees ook  Papa begint eerste weeën van vrouw te filmen – beseft plotseling dat ze al aan het bevallen is en moet snel handelen.

Velen komen uit hun auto om de situatie te filmen. Ondanks de pottenkijkers gaan de twee welpjes ongehinderd door met spelen. Na eventjes spelen, lopen ze weer nonchalant terug het bos in.

Het moet een bijzondere ervaring geweest zijn voor de automobilisten. Het is niet vaak dat je wilde dieren van zo dichtbij kan bekijken.

Lees ook  Man (32) zwaargewond bij vechtpartij tussen agressieve honden in Utrecht

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Vrouw van gehandicapte veteraan ongerust als ze hem ziet snotteren. Dan toont hij haar wat hij in z’n hand houdt.

Twee speelse honden laten vader de kerstboom niet weggooien in hilarische video