in

Dave Roelvink slaat deze blondine aan de haak

Dave Roelvink beleeft een hete zomer. Op Instagram deelde hij een kiekje van hem en een knappe blondine.

Ze lijken het samen wel heel gezellig te hebben. Met een rood hartje geeft hij aan dat dit wellicht meer dan een scharrel is.

De mannelijke fans vinden het allemaal geweldig. Zijn aanbidsters zijn niet zo blij. Naast teleurgestelde gezichtjes zijn de reacties onder andere: “Daar ging mijn kans” en “Weer te laat.” De meeste volgers wensen hen uiteraard veel geluk samen.

Lees ook  Opa verwoest nadat vrouw, met wie hij 63 jaar getrouwd was, overlijdt. Maar wordt helemaal gek wanneer hij te horen krijgt dat “hij niet meer alleen is.”

Iedereen wil natuurlijk weten wie de blonde schone is. Dave Roelvink zorgt algauw voor opheldering door haar naam te verklappen. Het gaat om zijn oude liefde Jazzlyn.

Zij waren van 2013 tot 2015 al een setje. Dave onthulde aan RTL Boulevard: “De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik had dit niet verwacht en zij ook niet.

Lees ook  Irene moest haar kindje gedwongen afstaan en heeft hem nooit ontmoet

Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilde eten.” Zo gezegd, zo gedaan en de vonken sprongen weer over!

Ali B gaat de strijd met de coronakilo’s aan

Van verslaving naar eetstoornis, het gaat niet goed met Ronnie Flex!