in

Dappere baby blijft vechten nadat artsen levensondersteuning hebben uitgeschakeld

Iedereen die ooit een kind heeft gekregen, weet dat er talloze dingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden wanneer je kleintje eindelijk arriveert.

Gelukkig hoeven de meesten nooit te maken te krijgen met de keuze die deze maand aan ouders Emma en Caleb Hawkins werd voorgelegd. Ze werden gevraagd of ze hun zoontje wel of niet van levensondersteuning wilden afhalen.

Isaac Hawkins werd eerder dit jaar voortijdig geboren. Ondanks zijn toestemming om naar huis te gaan, heeft hij sindsdien last van een aantal ernstige gezondheidsproblemen.

Als gevolg van een beroerte begin augustus werd Isaac overgebracht naar een kinderziekenhuis in Knoxville, Tennessee.

Daar werd vastgesteld dat de jongen hersenschade had opgelopen, en zijn gezondheid bleef verslechteren door het lijden van een ingeklapte long en aanhoudende beroertes en epileptische aanvallen.

Maar toen de tijd kwam om zijn levensondersteuning uit te zetten, bewees de kleine Isaac dat hij nog niet klaar is met deze wereld …

Emma Hawkins heeft op 9 september een update op haar Facebook geplaatst met de mededeling: “Gisteren gaf de dokter ons een onmogelijke keuze.

“Ze vertelden ons dat onze zoon nooit meer normaal zou kunnen functioneren na zijn hersenletsel.”

Lees ook  Spelletje tussen nanny en 4-jarige eindigt in tragedie – miljoenen mensenharten breken als ze het vernemen

‘Ze vertelden ons dat hij zonder de ventilator nooit meer zou ademen, slikken of huilen. Ze vroegen of we hem van levensondersteuning wilden afhalen of zijn ventilatieopeningen wilden verwijderen om hem rustig te laten overlijden.

Onze harten waren gebroken, maar we hebben ervoor gekozen om hem van zijn ventilator te halen en de buis te verwijderen die zuurstof gaf. We wilden niet dat onze baby meer zou lijden. ”

Emma en Caleb wisten dat ze moesten doen wat goed was voor de kleine Isaac. De familie bereidde zich voor om afscheid te nemen van hun jongen.

“De familie verzamelde zich om afscheid te nemen en de tijd kwam dat we de buis eruit moesten,” gaat het bericht verder.

“Ze vertelden ons dat de kans dat hij zou overleven zo klein was met de hoeveelheid hersenletsel en met een deel van zijn ingeklapte long, verwachtten ze dat hij waarschijnlijk die avond zou sterven.

“Maar ze kennen de wonderen van onze God niet. “Vandaag de dag heeft onze kleine jongen geen ventilator meer nodig en ademt hij perfect.

“Hij neemt zijn speen en kan zelfs dingen doorslikken. Hij huilt en kijkt en beweegt rond. De artsen zeiden dat hij het niet kon, maar God zegt dat hij het wel kan!”

Lees ook  Krijg jij ook de hele dag statische schokken? Dit kun je eraan doen

Little Isaac toont de geest van een echte jager, en nu vraagt ​​Emma om al onze gebeden.

“Blijf bidden voor wonderen voor onze kleine Isaac!” Zei ze. “Hij is een jager en God staat in zijn hoek!”

In een bijgewerkt bericht van Isaac’s GoFundMe-pagina staat dat de jongen blijft overleven ondanks de zwelling in zijn hersenen.

“Met betrekking tot de MRI waren we een beetje afwijkend van onze timing”, zegt een bericht, “maar die resultaten lieten wat bloed in de hersenen zien, wat hersenbeschadiging, en die kleine Isaac zou mogelijk cerebrale parese kunnen hebben.

Dit is slechts een mogelijkheid. Onthoud dat God ALTIJD controle heeft! We sturen vandaag nog een update na de procedure. We zijn echt gezegend dat Isaac hier nog steeds bij ons is, dankzij God en al je gebeden. ‘

Doe mee met het sturen van gebeden voor Isaac Hawkins. Hij is nu in Gods handen!

Deel dit artikel op Facebook om je steun te tonen.

“Nu zwijg ik niet meer: mijn dochter werd opnieuw in elkaar geslagen door haar vriend”

Advocaat kroongetuige Nabil B. doodgeschoten in Amsterdam