in

Danny volgt p*do-hunters die met nepprofielen op p*do’s jagen

Sommige anti-pedoactivisten gaan ver in hun strijd tegen p*dofilie. Ze sporen de p*do’s op en exposen ze of slaan ze zelfs in elkaar.

Danny Ghosen sprak in Danny op Straat met een aantal van deze ‘p*do-hunters’ en vroeg ze of hun acties soms niet te ver gaan. Is het wel verstandig om voor eigen rechter te spelen?

Confrontatie
“P*dofilie vind ik pas corona. Dát is het echte corona”, aldus een van de p*do-hunters die zelf actie onderneemt om te voorkomen dat p*dofielen zich vergrijpen aan minderjarigen.

In het programma vertelt hij dat hij geen vertrouwen heeft in de politie, omdat die alleen maar bezig zijn met corona. Daarom heeft hij via een nepprofiel afgesproken met een p*dos*ksueel.

Lees ook  Ouders komen op televisie om vermiste dochter te vinden – 5 jaar later wordt hun donkere geheim onthuld

“Ik denk dat die man er nu wel twee keer over na gaat denken voordat hij kleine meisjes wil ne*ken.” De confrontatie, die gedeeltelijk te zien is in het programma, was op zijn zachts gezegd heftig te noemen.

Zelf vond de p*do-hunter het niet te ver gaan: “Het ging er best wel normaal aan toe, het kan nog wel harder.”

Hij begrijpt dat anderen het misschien zielig vinden voor de p*doseksueel, maar hij staat volledig achter zijn acties.

“Als je nadenkt over wat deze man allemaal wil en schrijft naar mij, dan zou je beseffen waarom het er zo hard aan toe gaat.”

De p*do-hunter denkt dat dit soort harde confrontaties nodig zijn. “Met praten gaan we niks oplossen. Stel je voor je dochter is gepakt, ga je dan nog praten met diegene?

Lees ook  Aaltje (100) en Arend (102) breken record: 80 jaar en 288 dagen getrouwd!

Ik denk het niet.” Wat anderen ervan denken, kan hem niets schelen. “Ik maak me alleen maar zorgen om die kinderen, de rest boeit me echt niet.

P*do’s
Een andere aflevering van Danny op Straat over p*dofilie, zorgde eerder dit jaar voor veel ophef. Danny ging toen langs bij twee p*dofielen, waaronder Nelson, die een politieke partij wil oprichten om zo s*ks met kinderen legaal te maken.

Mensen reageerden boos en vol afschuw op het interview en begrepen niet waarom er een podium aan Nelson werd gegeven.

Vriendinnen die per se met hongerige krokodil op foto wilden, worden verrast

Hond Sammy bewust doodgereden: ‘Wij vragen ons af wat de bestuurder heeft bezield’