in

Danielle Oerlemans showt killerbody

Danielle Oerlemans laat zien dat ze een waanzinnige killerbody heeft! Ze ontvlucht de hitte in Los Angeles en besluit te gaan hiken in Aspen. Daarbij laat ze haar sportieve lichaam zien!

“Ontsnapt aan de 41 graden in Los Angeles”, schrijft Danielle bij de vrolijke foto van haarzelf. “Hiken in Aspen”, sluit ze haar bericht af.

Lees ook  Achtergelaten moederhond werd gered uit de koude – dan doen dierenartsen fantastische ontdekking in haar buik

In de reacties spreken mensen hun respect uit voor de groep wandelaars. Zo schrijft René Froger: “Jaaaaaaaa wat zal het warm zijn. Ohohoho. Respect xx.” Een andere volger vindt het ook ontzettend knap dat Danielle zo aan het wandelen is in de warmte. “Goed bezig, sweetie”, schrijft ze.

Sportief
De familie Oerlemans is ontzettend sportief. Dochter Fiene is toegelaten tot het prestigieuze hockeyteam van de Harvard-universiteit. Zo laat Danielle eerder op haar Instagram weten: “Zo trots op onze Fiene Joan […] Goed gedaan Fiene! 2022 Klinkt nog zo ver weg, maar we knipperen en dan zul je er al zijn. Blijf hard werken en geniet van je leven als een tiener.”

Lees ook  Als de vreemde over het lichaam van de dode vrouw buigt, schreeuwen de rouwenden het uit. De camera betrapt haar op heterdaad.

‘Gaby Blaaser en Rick Brandsteder hebben s*ks gehad’

Tiener verslaafd aan haar eten – 7 kilo haar uit maag verwijderd