in

Dakloze man smeekt om etensresten – de manager besluit iets anders te doen

Joey Mustain was op een gewone dag aan het eten in een lokaal fastfoodrestaurant met zijn dochter Stella. Hij maakte iets bijzonders mee en wilde dat graag delen op Facebook.

Op zijn persoonlijke Facebook-pagina vertelt hij dat hij aan het eten was. Na het eten ging zijn dochter nog eventjes spelen met andere kinderen. Toen zij nog rustig hun ijsje wilden opeten, waren zij getuige van iets heel bijzonders.

Een dakloze zwerver vroeg namelijk of er nog wat restjes over waren. Zijn haar zat door de war, hij had een enorme baard en alle mensen die hem zagen liepen met een boog om hem heen. Hij was echter wel heel erg vriendelijk.

Lees ook  Gaby Blaaser woest op slutshamers

In eerste instantie kon Joey het gesprek tussen de manager en de dakloze niet horen. De manager vertelde echter dat hij hem wel een warme maaltijd wilde aanbieden, dus geen etensresten of iets dergelijks. Wat de manager daarvoor terug wilde? Hij wilde samen met de dakloze bidden.

Joey hoorde echte liefde in het gebed. De dakloze man was zeker geen tuig dat niet in het restaurant thuishoorde. Joey vertelde zijn dochter om zorgvuldig te kijken.

Lees ook  Prins Harry was ernstig ziek toen hij 3 was – dan deed Diana iets wat me aan het huilen brengt

Op die manier kon hij zijn dochter iets zorgvuldigs over het leven leren. Stella zal dit niet zo snel vergeten en hopelijk geldt dat ook voor alle andere mensen in het restaurant.

Kankerpatiënt wint de lotto en ontdekt dan dat haar behandeling aanslaat.

Fotograaf legt een heel bijzonder en wonderlijk fenomeen vast: bevroren golven aan de kust