in

Dakloze man ontfermt zich over hondje dat uit auto wordt gegooid – wat daarna gebeurt had hij nooit verwacht

Vaak zijn het de mensen die het minste hebben, die dingen het meest op hun waarde kunnen schatten.

Verleden week reed Angel Janes naar huis in de Amerikaanse stad Salt Lake City, toen ze een dakloze man net buiten de snelweg zag zitten, bericht The Dodo. De man hield een bord op voor werk of geld. Ze stopte en gaf de man het enige wat ze op dat moment had, een sigaret. Plots zag Angel een kleine chihuahua op zijn schoot, verstopt onder een deken, zitten.

Het werd snel duidelijk dat de pup zijn eerste prioriteit was. Nadat Angel wat met de man sprak kwam ze erachter dat hij Ron heette. De man vroeg haar of ze een goed onderkomen voor het hondje kon vinden. Hij zag hoe een vrouw, nog geen twee uur geleden, het hondje uit haar auto gooide. Omdat hij zich zorgen maakte over de veiligheid van het hondje pakt Ron hem op.

Lees ook  Werknemer van supermarkt ziet hoe mama voor €1.500 spullen grijpt, maar aan de kassa slechts €3 betaalt.

“In de korte tijd dat we spraken, raakte ik geïnspireerd door deze oprechte persoon”, vertelde Angel aan The Dodo. “Hij probeerde het goede te doen zodat het hondje ‘niet dakloos zoals ik ben’.”

Omdat Angel het hondje zelf niet kon adopteren, plaatste ze een bericht op haar Facebookpagina. Daar werd het gerepost door Kathleen Dallmann met instructies waar Ron te vinden was. Een paar minuten laten was iemand al op weg om de viervoeter een tijdelijke opvang te geven!

Kathleen vertelde dat Ron tranen in zijn ogen had omdat hij het diertje had geholpen een nieuw baasje te vinden. Toen veranderende alles voor het hondje, en voor Ron!

Het hondje werd korte tijd later geadopteerd door Chasity Guyer en haar dochtertje. Met een nieuwe naam, Lucky Louie, en nieuwe baasjes maakt hij het uitstekend!

Lees ook  Zorgtopper Willie (75) uit Hilversum moet met pensioen: 'Ik vind het verschrikkelijk'

Kathleen was erg blij dat het hondje een goed onderkomen had gevonden, maar kon Ron echter niet uit haar gedachten zetten. Ze startte een fundraiser om hem te helpen zijn leven weer op de rails te krijgen.

Het doel is om 10.000 dollar te bereiken. De teller staat inmiddels op meer dan 6000 dollar. Met het geld moet Ron eerst naar de dokter gaan. Vele jaren op straat leven hebben zijn tol geëist. Daarna gaan ze proberen werk voor hem te vinden.

Zoals Kathleen vertelde, net als het hondje verdient iedereen een tweede kans in het leven! In het filmpje hieronder is te zien hoe Ron iedereen voor alle hulp bedankt.

Hij legt 4 plakjes tomaat in de grond – hier is de geniale truc om een ​​onbeperkte voorraad tomaten te kweken

16-jarige zit gevangen in bestelwagen en doet wanhopige noodoproep – zijn laatste boodschap aan mama is hartverscheurend.