in

Dakloze man huilt in de Burger King, maar weet niet dat een vreemde een foto op Facebook heeft gepost om hem te redden

Katy Hurst reed door de drive-through van Burger King in Independence, Missouri, toen haar iets opviel. Door het raam zag ze een oudere man aan een tafel zitten met zijn hoofd in zijn handen.

Katy herkende hem. Het was een dakloze, man die ze soms in de buurt zag, maar ze had hem nooit eerder zo wanhopig gezien.

In plaats van weg te rijden met haar bestelling, nam Katy snel een foto van de man en ging het fastfoodrestaurant in om bij hem plaats te nemen.

Lees ook  Hoe werkt de corona-app?

“Pops” vertelde aan Katy dat hij verdrietig en eenzaam was. Hij had onlangs een hoop tegenslagen te verduren gehad. Op 57-jarige leeftijd ging hij er bovendien lichamelijk ernstig op achteruit. Hij had voortdurend pijn en had zeven gebroken botten, maar geld om zich te laten behandelen, had hij niet.

Lees ook  6 tips om het spannend te houden onder de lakens!

Pops vertelde dat toen Katy hem door het raam zag, hij bad voor een engel en klaar was om de wereld te verlaten.

Katy publiceerde de foto van Pops en deelde zijn verhaal op sociale media, maar wat er daarna gebeurde had ze absoluut niet verwacht.

Bekijk onderstaande video om de ongelooflijke gebeurtenissen te zien die daarna volgde, en DEEL dit verhaal met je vrienden op Facebook.

Een moeder plaatste een bericht op haar dochter’s Facebook pagina, wetende dat haar dochter dit nooit meer zal doen

Moeder laat pasgeboren baby achter in ziekenhuis – 10 jaar later keert de dochter terug om het personeel te ontmoeten dat haar gered heeft