in

Dakloze kat wordt bijna gedood door draaideur van het ziekenhuis – dan komt arts binnen om hem te redden

Deze kat was ooit dakloos en helemaal alleen in de straten van Istanbul, Turkije. Maar vandaag heet hij Miracle en het is een echt wonder dat hij leeft.

Niemand schonk aandacht aan Miracle toen hij buiten de ingang van een ziekenhuis in Istanbul lag. Hij was een straatkat en de stad heeft een enorme zwerfkatpopulatie.

Toen gebeurde er een tragisch ongeluk – een man gebruikte de draaideur van het ziekenhuis en zag de kat niet aan de andere kant. Miracle’s nek zat vast in de deur en hij worstelde om te ademen.

De man stopte zodra hij ontdekte wat er was gebeurd, maar het was al te laat. De kat schreeuwde van de pijn. Hulpdienstenarts Halil Akyürek hoorde het geschreeuw van de kat, realiseerde zich er een leven in gevaar was en haastte zich onmiddellijk de ingang. Het feit dat het een kat was en geen persoon, werd niet geregistreerd. Niemand zou in de hal van zijn ziekenhuis sterven.

Lees ook  Prins Harry was ernstig ziek toen hij 3 was – dan deed Diana iets wat me aan het huilen brengt

Mirakel zat nog steeds vast toen Halil de deur bereikte, dus greep hij het hoofd van de kat om hem te bevrijden. Mirakel was gestopt met ademen en Halil begon onmiddellijk met hartmassage en langzaam maar zeker begon Miracle weer te ademen.

Na een tijdje stond Miracle op en ademde zelf – een enorme opluchting voor Halil en zijn collega’s.

Lees ook  Vrouw adopteert een schattig, klein hondje en is geschokt tot wat hij uitgroeit. Wow!

Maar het verhaal eindigt hier niet! Nadat hij hem weer tot leven had gebracht en hem op toepasselijke wijze Miracle noemde, besloot Halil hem te adopteren. Nu zijn de twee vrienden onafscheidelijk.

Vandaag de dag is het leven van Miracle op straat slechts een verre herinnering en heeft hij een lang en gelukkig leven voor zich met de man die zijn leven redde. Wat een geweldig einde!

Als je dit verhaal ook hartverwarmend vond, deel het dan met je vrienden!

De hond wordt achtergelaten om te sterven door zijn eigenaar – kijk goed naar zijn ogen als hij voor de 1e keer een warm bad krijgt

Verlamde bruid “wandelt” door de deur. Verblufte gasten barsten in tranen uit.