in

Dakloze hond valt binnen op bruiloft – bekijk de reactie van het koppel.

Het was de grote dag van Matheus en Maria – maar deze dag zou voor een eenzame zwerfhond ook zeer bijzonder zijn.

Niet iedereen zou echter gereageerd hebben, zoals de vrolijke bruid en bruidegom reageerden, toen deze hond hun bruiloft plotseling verstoorde.

Matheus en Marília uit São Paulo, Brazilië, trouwden afgelopen maand. Het stel hoopte op een buitenceremonie – maar helaas werkte het weer die dag niet mee. Toen de storm aanwakkerde en de regen met bakken uit de lucht viel, besloot het koppel een grote tent voor hun bruiloft op te zetten.

Maar niet alleen het bruidspaar en de gasten probeerden droog te blijven.

Terwijl gasten plaatsnamen, kwam een dakloze hond plotseling de tent ingelopen. Net als de gasten, zocht hij naar een schuilplek tegen de regen. De hond werd door de gasten meteen uit de tent gezet. Het duurde echter niet lang voordat hij terugkeerde.

“Toen de ceremonie startte, was het, tot verbazing van alle gasten, de hond die naar het altaar liep, toen de muziek werd ingezet”, vertelde Marília aan The Dodo.

Lees ook  Kijkersbedrog in Temptation Island?

Ondanks de vreemde gebeurtenis, hadden de gasten zich niet kunnen voorstellen wat er daarna gebeurde.

Het lenen van de jurk

De hond werd wederom door de gasten op straat gezet en de ceremonie kon worden hervat – deze keer stond de bruid aan het altaar. Maar op het moment dat het koppel hun geloften aan het afleggen waren, stond de volhardende kleine hond er weer.

“Hij kwam binnen en ging op mijn sluier liggen slapen.” vertelt Marília.

Deze keer kon niemand het over zijn hart verkrijgen om de hond weer buiten te zetten in de storm – zeker de bruid niet. Dus, daar lag hij dan…comfortabel in haar sluier.

“Het was een aangename verrassing voor me. Ik ben namelijk gek op dieren,” zei ze. “Ik vond het erg leuk.”

Toen de grote dag van het echtpaar ten einde kwam en de storm afzwakte, was de hond plotseling nergens meer te bekennen. Hij verdween op net zo’n mysterieuze wijze als dat hij verscheen.

Lees ook  Poging om bejaarde man zijn huis in brand te steken - Hij slaapt door angst niet meer

Nieuw gezinslid

Het echtpaar kreeg de bijzondere gast op de bruiloft echter niet uit hun hoofd. Daarom besloten ze naar hem op zoek te gaan. De zoektocht duurde langer dan een week, maar uiteindelijk slaagde het koppel erin om de hond te vinden. Op dat moment, namen ze een bijzondere beslissing: ze wilden de hond adopteren.

Het echtpaar besloot de hond Snoop te noemen.

“Ik nam hem mee naar huis en gaf hem een bad. Hij speelde veel, at en dronk wat water. Hij was zichtbaar gelukkig en heeft de eerste nacht erg goed geslapen.” vertelt Marília.

Snoop had dus geen betere bruiloft uit kunnen kiezen om die dag binnen te vallen. Hij heeft niet alleen een leuke avond gehad, maar er ook een nieuw liefdevol gezin aan overgehouden. Deel dit artikel en juich dit liefdevolle echtpaar, dat de hond in huis nam, toe.

15-jarige hond huilt als eigenaar haar achterlaat en met een jonge hond naar buiten wandelt.

Mooie vrouw trouwt met plastisch chirurg – hij tovert haar om tot de ‘perfecte vrouw’