in

Cybercriminelen hacken doneeractie voor gezin dodelijk ongeluk.

Vrijdag werd de doneeractie voor de familie van het tragische ongeluk op de A8 bij München het doelwit van gewetenloze hackers. Bij het ongeluk kwamen papa Theo (44) en zijn vierjarig dochtertje Yara om het leven.

De ingezamelde 18.000 euro werd volgens initiatiefneemster Annet van Riel gelukkig wel veilig gesteld en zal integraal naar de familie gaan. Tegelijk startte ze ook een nieuwe campagne op voor mensen die een bijdrage willen leveren. Op een halve dag werd er via de nieuwe website al meer dan 7.000 euro opgehaald.

Lees ook  Stel vernoemt baby naar Hitler - ja dus?

Ondertussen werd ook de oorzaak van het ongeluk achterhaald. De 39-jarige moeder van het gezin, Manon, leed een herseninfarct achter het stuur. Haar situatie is nog steeds zorgwekkend. Een woordvoerder van de familie liet weten dat de toestand van Manon wel stabiel is.

Het 12-jarige dochtertje Sanne werd geopereerd en ook haar toestand zou stabiel zijn. De jongste zoon van het gezin, Jordi, kwam relatief ongedeerd uit het wrak en wordt opgevangen door de familie. Voor de 44-jarige Theo en de vierjarige Yara kwam alle hulp te laat.

Lees ook  Schandalig: Hond in Weert gered uit snikhete auto.

Onze gedachten zijn bij familie en vrienden van de slachtoffers.

Man met rijverbod vlucht uit wrak en laat moeder van zijn 5 kinderen alleen sterven.

Pestkoppen laten tiener met een gebroken schedel en ernstig hersentrauma achter